Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΑΠΟΘΕΩΣΗ. από 5.000 οπαδούς στο αεροδρόμιο

Αποθέωση της αποστολής του ΠΑΟΚ,
αλλά και του «Σάλπι» Αποθεωτική υποδοχή, κάνοντας τη νύχτα... μέρα, επιφύλαξαν απόψε περίπου 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ στην αποστολή της ομάδας, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την απογευματινή νίκη στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, που σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΚ, έστειλε τον «Δικέφαλο» στα ....
προκριματικά του Champions League.
Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ντύθηκε στα ασπρόμαυρα και όσοι βρέθηκαν εκεί, φρόντισαν με τις εξαιρετικά «θερμές» εκδηλώσεις τους να στείλουν τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του στα... ουράνια, με τους τελευταίους (σ.σ. με μπροστάρη τον Πάμπλο Γκαρσία), να ανταποκρίνονται στο ίδιο πνεύμα.
Στο «πάρτι» και ο Σαλπιγγίδης
Η είδηση, βέβαια, ήταν ότι όλοι τους αποθέωσαν και τον... Δημήτρη Σαλπιγγίδη! Και αυτό γιατί προτού φτάσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 21:30 το βράδυ έκανε την εμφάνισή του ο «Σάλπι». Ο διεθνής επιθετικός έγινε αμέσως αντιληπτός από τον κόσμο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς δείχνοντας την αγάπη τους και την στήριξή τους. «Δημήτρη του χρόνου θα παίζεις με τον ΠΑΟΚ στο Champions League» του έλεγαν.
Λίγο αργότερα, όμως, έφτασε η αποστολή με τους «ήρωες» του κόσμου. Τα καπνογόνα άναψαν και φώτισαν και έδωσαν πανηγυρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα. Αμέσως ο κόσμος ξέσπασε σε εκδηλώσεις λατρείας, με τους περισσότερους να θέλουν να αγκαλιάσουν και να συγχαρούν παίκτες, Σάντος και Ζαγοράκη.
Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε σχεδιάσει τη μεταφορά της αποστολής στο λεωφορείο της ομάδας και έτσι μέσα σε 10 λεπτά όλοι είχαν απεγκλωβιστεί για να πάνε πρώτα στην Τούμπα και στη συνέχεια σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής του αεροδρομίου.
Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Πέμπτη, προκειμένου να πάρουν ανάσες μετά την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών.
Πλέον την Κυριακή στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη και ο αγώνας θα έχει χαρακτήρα φιέστας.