Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η  ευθύνη του Μπάντοβιτς

Μπάντοβιτς: «Δεν μετάνιωσα που ανέλαβα»
«Ήταν ένας τελικός για εμάς. Ένα πολύ σημαντικό ματς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο 25λεπτο είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Μετά σε μία κόντρα δεχθήκαμε ένα γκολ και στη συνεχεία χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας ενώ δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο Β' μέρος προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας δύο επιθετικούς. Σίγουρα είναι μία......
 δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Έχουμε τώρα 2 ματς, που πρέπει να κερδίσουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Όχι δεν έχω μετανιώσει. Έχω και εγώ ευθύνη. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Όμως δεν μετανιώνω που ανέλαβα τον Ολυμπιακό».
Όσον αφορά αυτή την ήττα και τι εξελίξεις σηματοδοτεί από εδώ και πέρα είπε: «Υπάρχουν άλλα 2 ματς. Όταν τελειώσουν αυτά η διοίκηση και όποιος είναι προπονητής της ομάδας θα πρέπει να κάνουν έναν σχεδιασμό και να κρατήσουν αυτούς που θέλουν. Όταν μιλάω εγώ μιλάω για μένα».
Για την επόμενη σεζόν και τον σχεδιασμό της ομάδας, ανέφερε: «Αυτό θα αποφασίσει η διοίκηση και ο νέος προπονητής. Αυτό θα το δούν αυτοί. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και πρέπει να γίνει ένας καλός σχεδιασμός».
Τέλος σχετικά με τα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Στο προηγούμενο αλλά και σε αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ κέρδισε με μία ευκαιρία. Δεν θέλω να αμφισβητήσω τις νίκες του ΠΑΟΚ. Είναι έμπειρη και δουλεμένη ομάδα. Εμείς είχαμε δυσκολίες στο να διασπάσουμε την κλειστή αυτή άμυνα. Δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Επίσης δείξαμε πως όταν μένουμε πίσω στο σκορ, έχουμε δυσκολία στο να γυρίσουμε και να τελειώσουμε ένα ματς».