Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Έρχονται νέα μέτρα, αλλά και προβοκάτσιες προειδοποιεί η Αλ.Παπαρήγα

Ομιλία στη Θεσσαλονίκη


Νέα «μέτρα» και «πακέτα» σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων βλέπει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία θεωρεί ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.
H ίδια άσκησε για μια ακόμα φορά δριμύτατη κριτική στον ΛΑΟΣ, ενώ απάντησε και σε όσους κατηγορούν το ΠΑΜΕ για τις κινητοποιήσεις.
Στην ομιλία της σε εκδήλωση της ΚΝΕ στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ εν όψει των φοιτητικών εκλογών, η κα Παπαρήγα είπε ότι.......
 περιμένει «προβοκάτσιες» και «συνωμοσίες» σε βάρος του λαϊκού κινήματος, διότι όπως παρατήρησε, είναι μέσα στο πολιτικό παιγνίδι.
«Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα. Θα έρθει στο προσκήνιο κάθε καρυδιάς καρύδι. Προβοκάτορες, κρατικές, εξωκρατικές και παρακρατικές οργανώσεις καταστολής, σκληρός πυρήνας επιχειρηματιών και πολιτικοί που εκπροσωπούν επιχειρηματίες», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ταυτόχρονα, απηύθυνε ερώτηση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αν έχει αποφασίσει να ζητήσει τη στήριξη «ποικιλώνυμων συμμάχων τύπου ΛΑΟΣ, και σοβαρών επιχειρηματιών που παρεμβαίνουν με ξετσίπωτο τρόπο».
Εξάλλου, η κα Παπαρήγα απάντησε στον Στέφανο Μάνο, που εκ μέρους της «Δράσης» κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σε βάρος του ΠΑΜΕ για καταλήψεις πλοίων, ξενοδοχείων και της Ακρόπολης.
Επισήμανε ότι ο κ. Μάνος είναι γόνος αστικής οικογένειας, αναρωτήθηκε πού ήταν η «Δράση», όταν πέθαιναν εργάτες στα αμπάρια πλοίων και δήλωσε ότι δεν έγινε κατάληψη στην Ακρόπολη, αλλά απλώς ανάρτηση πανό.
Σχολίασε πως δεν είδε να διαμαρτύρεται κανείς όταν οίκοι μόδας οργανώνουν φωτογραφήσεις στην Ακρόπολη για να παρουσιάσουν μοντέλα τις τουαλέτες τους.