Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ

Xαλκιάς:
 «Να μείνει ο Σάντος»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κρατήσει τρία χρόνια τον προπονητή της. Έχουμε καταφέρει πάρα πολλά με αυτόν προπονητή. Είναι θέμα της......
 διοίκησης και του ίδιου του Σάντος αλλά εγώ προσωπικά θέλω να μείνει».
Βιτόλο:
«Γράψαμε ιστορία»
Ο Βίκτο Βιτόλο από την πλευρά του πρόσθεσε: «Κάναμε σημαντικό βήμα. Το αξίζαμε βάσει της εικόνας που δείξαμε σε όλη την σεζόν αλλά και σε αυτούς τους αγώνες των πλέι οφ. Σίγουρα καθ' όλη την διάρκεια δουλέψαμε πολύ σκληρά. Αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε μία οικογένεια και αν έρθει αυτή η πρώτη θέση θα είναι μία επιβράβευση για τον μόχθο μας και για όλους μέσα στην ομάδα και τον κόσμο για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλη την χρονιά.
»Σίγουρα εγώ από την δική μου πλευρά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση μου. Από το πώς εξελίχθηκε αυτή η σεζόν και ότι δικαιώθηκα για την επιλογή μου αυτήν. Πάνω από την δική μου ικανοποίηση όμως, είναι η επιτυχία της ομάδας που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει κάτι ιστορικό».
Βιεϊρίνια:
«Πιο καλοί από τον Ολυμπιακό»
Από την άλλη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είπε: «Είναι δίκαιο να βγούμε εμείς πρώτοι και να πετύχουμε τον στόχο μας. Θεωρώ ότι είμαστε πιο καλοί από τον Ολυμπιακό και πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό. Το δείξαμε σε όλη την σεζόν αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι και ξεχωριστό . Ωστόσο δείξαμε σήμερα μία πολύ καλή αγωνιστική νοοτροπία. Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τον Ολυμπιακό να πετύχομε ένα γκολ νωρίς και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα σχετικά εύκολα».
Ίβιτς: «Συγγνώμη για το μπουκάλι»
Πρόσωπο του αγώνα, αλλά και της... κερκίδας ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς που εκτός από το νικητήριο τέρμα είχε και επεισόδιο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Έχουμε καταφέρει να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος. Πιστεύω ότι θα αισθανθούμε περήφανοι τόσο εμείς όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ αν τελικά βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Φέτος έτυχε να είμαι εγώ πρώτος σκόρερ όμως όλη η ομάδα κάνει πολύ δουλειά.
»Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται και στα επόμενα ματς. Είχα πρόβλημα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω και της ίωσης που με ταλαιπώρησε όμως στην συνέχεια κατάφερα και ανέβηκα και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά και πήραμε την νίκη. Αυτό το γκολ σίγουρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά και θα του θυμάμαι σίγουρα για πολλά χρόνια».
Όσο για το μπουκάλι που «επέστρεψε» στους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Μου έριξαν ένα μπουκάλι πριν μπω στην φυσούνα και εγώ απάντησα ρίχνοντας το μπουκάλι πίσω. Ήταν λάθος μου, ζητώ συγγνώμη δεν έπρεπε να γίνει, αλλά εκείνη την στιγμή δεν μπόρεσα να κρατηθώ».