Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του, εκτιμά ο Μπάντοβιτς

«Είχαμε πάρα πολλές δυσκολίες»


Ο Μπάντοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν τον δρόμο τους, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούν.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού επεσήμανε:
«Θεωρώ ότι το παιχνίδι και τα δύο ημίχρονα δεν ξεκινήσαμε καλά και ιδιαίτερα στα πρώτα δεκάλεπτα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το 1-0 και ......
ισοφαρίσαμε γρήγορα. Και πιστεύω ότι από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πήγαμε καλά και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα μπορούσαμε να ξανασκοράρουμε.
» Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, κλειστήκαμε πίσω και θεωρώ ότι δεν είχαμε ηρεμία, ιδιαίτερα όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας για να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Προς το τέλος είχαμε 2-3 φάσεις που μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, όμως, όπως τέλειωσε το ματς σίγουρα είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα».
Στη συνέχεια τού ζητήθηκε να κάνει μια αποτίμηση για το διάστημα παρουσίας του στον Ολυμπιακό:
«Πιστεύω ότι τελειώνοντας δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά. Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά από εκεί και πέρα τελειώσαμε τέταρτοι στα πλέι οφ και είναι άσχημο για εμάς. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Σε μία δύσκολη στιγμή πάντα πρέπει να βγαίνεις δυνατός. Όπως είπατε, είχαμε πάρα πολλές δυσκολίες και πολλές φορές αρκετές ελλείψεις, αλλά δεν θέλω να τα παίρνουμε αυτά ως δικαιολογίες».
Ερωτηθείς που αποδίδει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπήκε πρωτοπόρος στα πλέι οφ και με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Άρη και κατάφερε να τερματίσει τελευταίος:
«Ήμασταν και άτυχοι σε κάποια ματς γιατί είχαμε ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Αν θυμάστε υπήρχαν κάποια παιχνίδια που ο αντίπαλος κέρδισε με μία ή δύο φάσεις. Εμείς σήμερα στο 1-1 αν ήμασταν πιο προσεκτικοί μπορούσαμε να σκοράρουμε και να μιλάγαμε μετά για τελείως διαφορετικό ματς. Από εκεί και πέρα είχαμε προβλήματα αμυντικά, χάσαμε την μπάλα και μας τιμώρησε ο αντίπαλος».
Τέλος, αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα ποια ήταν πραγματική θέση άξιζε να πάρει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ:
»Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα».