Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ 17/5/2010


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΙΛΛΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ 7Ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.
Ισχυρότερο από κάθε άλλη φορά αναδείχτηκε το μήνυμα του 7ου Ημιμαραθώνιου αφού το αποτέλεσμα και της φετινής διαδημοτικής συνεργασίας στον αθλητικό χώρο, κατέδειξε όλα τα.......
 ευεργετικά του παράγωγα.
Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκίδας με όλους τους επιτελικούς συντελεστές του και το έμψυχο δυναμικό του σε εγρήγορση μετά από προετοιμασίες που ξεκίνησαν ένα μήνα πριν, προήγαγε το γεγονός αυτής της διαδημοτικής πρωτοβουλίας σε πιλοτικό πρότυπο για παρόμοιες μελλοντικές συνεργασίες.
Πάνω από 260 δρομείς και περιπατητές όλων των ηλικιών από την Εύβοια, την Αττική, την Βοιωτία ακόμη και από την Κρήτη, επιβεβαίωσαν με την συμμετοχή τους την αξία της ανθρώπινης επικοινωνίας και του ευ αγωνίζεσθε που αγκαλιάζουν και κερδίζουν τη ζωή και τον άνθρωπο.
Υποστήριξαν με την παρουσία τους τον θεσμό οι Δήμαρχοι Χαλκιδέων Αθ. Ζεμπίλης, Ν. Αρτάκης Αναστ. Πρατσώλης και Μεσσαπίων Αν. Μπαζώτης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδας Στ. Γκάβαλης και Θεοδ. Γιαννούκος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Ν. Αρτάκης Χαρ. Κώσταρος και Γεωρ. Μαυρομάτης οι οποίοι και συμμετείχαν στην Οργανωτική Επιτροπή.
Έντονη ήταν και η παρουσία του κόσμου που κατέκλεισε τον πεζόδρομο στο «Κόκκινο Σπίτι» και χειροκρότησε τους συμμετέχοντες στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και δώρα.
Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:
15-19ΧΡΟΝΩΝ
1ΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
20-29ΧΡΟΝΩΝ
1ΟΣ ΣΥΛΒΕΣΤΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
2ΟΣ ΓΚΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3ΟΣ ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΛΗΣ

30-39ΧΡΟΝΩΝ
1ΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
2ΟΣ ΓΙΟΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
3ΟΣ ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

40-49ΧΡΟΝΩΝ
1ΟΣ ΜΟΝΟΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
2ΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
3ΟΣ ΜΕΤΟΧΙ ΘΕΟΦΙΛ

50-59ΧΡΟΝΩΝ
1ΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2ΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
3ΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

60-69ΧΡΟΝΩΝ
1ΟΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2ΟΣ ΜΑΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
3ΟΣ ΚΟΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
70+ ΧΡΟΝΩΝ
1ΟΣ ΡΕΪΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
2ΟΣ ΤΣΙΧΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗ
3ΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ