Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

---- σουτάκια

 
- Μπήκαμε σε μια νέα εβδομάδα του Νοεμβρίου και απέμειναν 15 μέρες για να φύγει και αυτός ο μήνας και να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και δυστυχώς κάτω από συνθήκες κορονοϊού και θα δούμε αν κι αυτές τις Άγιες μέρες θα βρισκόμαστε σε καραντίνα ή όχι. Το πιθανότερο ....είναι να έχουμε μια κάποια χαλαρότητα για λίγες μέρες και μετά πάλι μέσα.

- Καλά εμείς πληροφόρηση δεν έχουμε από το στρατόπεδο της ΕΠΣΕ, γιατί δεν είμαστε προεδρικοί, οι άλλοι που είνι και το δηλώνουν, γιτί δεν μας λένε αν λειτουργούν τα γραφεία της ΕΠΣΕ, αν είναι σε αναστολή εργασίας οι εργαζόμενες εκεί και άλλα σχετικά; Υπάρχει λόγος που επιβλήθηκε η σιωπή;

- Το γήπεδο του ΛΗΛΑ Βασιλικού θα είναι έτοιμο για προπονήσεις της ομάδας του ΛΗΛΑ, αλλά και των τμημάτων υποδομών, αφού ο ΔΟΑΠΠΕΧ το παλεύει και οι αντιδήμαρχοι Σέρρας και Γουρνής κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Μπράβο σε όλους γιατί ο ΛΗΛΑΣ δεν είναι ομάδα της γειτονιάς, ούτε μιας παρέας. Είναι ομάδα που κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία στην πλάτη της και ανήκει στο Βασιλικό.