Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

- Τα λόγια μας δεν πρέπει να τα μασάμε, για κανέναν και για τίποτα και "ο μπάρμπα Στέλιος" αυτό το έχει ως αρχή. Γιατί λοιπόν δεν θέλουν κάποιοι να μιλήσουν ελεύθερα και δημόσια; Γιατί δεν πρέπει να πούνε... πως "έχουν δεσμεύσεις" και εκτελούν εντολές;

- Στο χώρο του ποδοσφαίρου γίνεται της κακομοίρας και κανένας δεν γράφει κάτι. Φοβούνται μήπως τους παρεξηγήσουν οι διοικούντες το τοπικό ποδόσφαιρο; Όταν γράφετε αλήθειες κύριοι, δεν θα έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως. Αφήστε στην άκρη το χθες και το προχθές και το τι λένε οι άλλοι και πείτε μας την δική σας άποψη.

- Στην Εύβοια κααι στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, χτυπούν δυνατά οι καμπάνες και κανένας δεν τις ακούει;;;;;;  Έτοιμο ψηφοδέλτιο έχουν οι άλλοι από τώρα για το 2023 και μάλιστα με συμμετοχή δυνατών παραγόντων και με την στήριξη ανθρώπων οι οποίοι θα είναι οι έκπληξη!!! Τίποτα δεν ξέρετε; Στο τέλος θα πάτε όλοι σας προς ταα εκεί, όπως κάνετε πάντα.

- Είχαμε γράψει πως ο νυν πρόεδρος κύριος Ρέτσας, είχε την ευκαιρία ν΄ αφήσει εποχή στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά την έχασε αφού επέλεξε την ρήξη με πολλούς και νόμισε πως εξασφάλισε την σιωπή ή και την στήριξη αυτών που δεν τον ήθελαν ούτε ως μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ.

- Εμείς ήμασταν πάντα  δίπλα στην ομάδα που διοικούσε την ΕΠΣΕ και το γνωρίζουν και οι πέτρες. Οι σημερινοί "φίλοι" του κυρίου Ρέτσα ήταν αυτοί που πάντα ήθελαν άλλη  διοίκηση και δεν το έκρυβαν, αλλά έβρισκαν τον τρόπο μετά τις εκλογές ν παριστάνουν τους φίλους της διοίκησης. Με αυτούς προσπαθεί να προχωρήσει ο κ. Ρέτσας, αλλά να ξέρει πως το ζητούμενο δεν είναι το να σου λένε κάποιοι καλημέρα, όταν είσαι σε καρέκλα εξουσίας, αλλά όταν θα την χάσεις.