Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

"TΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

 - Γίναμε μαλλιά κουβάρια δηλαδή, με όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο πανελλαδικά, γιατί τοπικά δεν τρέχει τίποτα, αφού όλα πάνε καλά, ακόμη και στα οικονομικά της ΕΠΣΕ!!! Μη γελάτε. Θα το διαπιστώσετε σύντομα και αφού βγούμε από την καραντίνα. Αυτοί που δεν θα το διαπιστώσουν με τίποτα, είναι "τα παρατράγουδα" τα οποία θέλουν... να κάνουν επιτόπια στροφή και να περάσουν απέναντι, γιατί όπως λένε το κλίμα γι΄ αυτούς στράβωσε.

- Ποιος παράγοντας του ποδοσφαίρου ψάχνει να δει πως θα ξεμπλέξει από εκεί που έμπλεξε, γιατί θέλει να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και κανείς δεν τον θέλει σε κανένα ψηφοδέλτιο!!

- Αγαπητό παρατράγουδο, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, αφού ξέραμε λεπτομέρειες και ελπίζουμε ή ήττα στο αύριο να μην σας παραξενέψει.

- Δεν το ξέραμε, αλλά μας το είπανε. Όταν για κάποιους  λόγους δεν μπορείς ν΄ ανέβεις ψηλά, βρίσκεις κάποιους τρόπους. Μπορεί να ζητήσεις από δικούς σου, να σε σηκώσουν ψηλά, μπορείς να πάρεις μια σκάλα ή μπορείς να ανέβεις σ΄ ένα κλαρκ ή σε κάποιο ανυψωτικό!!!!