Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 
- Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το ΠΑΜΕ. Κάθε 10΄ έχουν και μια ανακοίνωση για ότι κάνει ή δεν κάνει η κυβέρνηση. Τώρα έχουν δέσει κόμπο να κάνουν πορεία για το Πολυτεχνείο, ενώ δεν έγραψαν ούτε μια λέξη για την απαγόρευση των παρελάσεων την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου, για το κλείσιμο των ιερών ναών ακόμη και την Ανάσταση. Κυρίες και κύριοι του ΚΚΕ είναι.... περισσότερα τα δελτία τύπου μέσα σε μια 4ετία και λιγότεροι οι ψηφοφόροι σας. Δεν είναι τυχαίο αυτό και θα πρέπει να το δείτε.

- Η κυβέρνηση θα δώσει λόγο, αν επιτρέψει να κάνει το ΠΑΜΕ ταα δικά του, την ώρα που οι Έλληνες δεν επιτρέπεται ν κάνουν παρελάσεις, να πάνε στους Ιερούς Ναούς, να αθληθούν και να έχουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους.

- Μπορεί ο κ. Κουτσούμπας και ο κ. Βαρουφάκης, αλλά και ο κ. Τσίπρας να μαζεύουν υπογραφές, αλλά ξεχνούν πως κι άλλοι είχαν μαζέψει υπογραφές, αλλά οι κύριοι αυτοί δεν τις είχαν καν σεβαστεί.

- Κύριε Μητσοτάκη, δεν πρέπει να κάνετε πίσω στα θέλω του κάθε κόμματος. Ο λαός σας τίμησε με την ψήφο του και σ΄ αυτόν θα δώσετε λόγο. Οι αποφάσεις και οι νόμοι να ισχύουν γι όλους