Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Συμφωνία ΕΠΟ-Αυγενάκη

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με σημερινή ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, ενημέρωσε πως ο πρόεδρός της Βαγγέλης Γραμμένος και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί (18/11), δόθηκαν διευκρινίσεις επί συγκεκριμένων αναφορών της ολιστικής μελέτης που παρουσίασαν χθες μέσω τηλεδιάσκεψης οι FIFA και UEFA, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν αγαστή συνεργασία για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα....

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος και ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν πτυχές της ολιστικής μελέτης των FIFA-UEFA για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ενώ δόθηκαν και οι απαραίτητες διευκρινίσεις επί συγκεκριμένων αναφορών της. 

Σε θετικό κλίμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν αγαστή συνεργασία, προκειμένου να αναβαθμιστεί συνολικά το Ποδόσφαιρο στη χώρα μας, ενώ από πλευράς του προέδρου της ΕΠΟ έγινε γνωστό ότι θα δρομολογηθεί η απαραίτητη διαβούλευση μεταξύ των εμπλεκομένων στο Ποδόσφαιρο φορέων».