Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα κρούσματα στην Εύβοια χθες ήταν 12 και μάλλον πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο. Αυτά από τον κορονοϊό, γιατί έχουμε και άλλα κρούσματα, από τον "ΕΠΟϊό" !!! Με αυτά τα κρούσματα θ΄ ασχοληθούμε αργότερα, για να το διασκεδάσουμε και λίγο. Πάντως ο Αυγενάκης πάει για αναβάθμιση, όταν.... γίνει ανασχηματισμός, αλλά πρώτα θα τελειώσει με τα του ΣΕΓΑΣ και της ΕΠΟ.

- Ο Περιφερειακός κ. Αναγνωστάκης Δημήτρης, δεν έχει αφήσει ραδιόφωνο, για ραδιόφωνο που να μην έχει πάει να μιλήσει γιαα τα πάντα. Προσπαθεί να μειώσει το έργο του Περιφερειάρχη κυρίου Σπανού κι φυσικά να κερδίσει τα 5΄ δημοσιότητας. Δεν καταλαβαίνει άραγε πως αυτό του κάνει πολύ κακό; Φυσικά ο Φάνης μάλλον βρήκε την ησυχία του, αφού ξέρει πως αντίπαλός του δεν είναι ο Αναγνωστάκης αλλά ο χρόνος.

- Αλήθεια ο πρώην δήμαρχος κ.  Παγώνης δεν είπε κάτι γι την επέτειο του Πολυτεχνείου; Το ρωτάμε γιατί δεν είδαμε κάτι και ανησυχούμε. Να είνι κλά ο ΄νθρωπος στην υγεία του και να σκεφτεί τι θα κάνει, γιατί οι μνηστήρες για να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι γίνονται περισσότεροι.

- Είμαστε ακόμη στα μισά της δεύτερης καραντίνας και καλό θα είναι να προσέχουμε, γιατί βλέπουμε να μην κάνουμε ούτε Χριστούγεννα εκτός καραντίνας. Κάποιοι θέλουν "να ανοίξει" πρώτη η Εύβοια, αλλά αν δεν προσέξουμε θ΄ αργήσει να έρθει αυτή η ώρα.

- Ό Γιάννης Αγγελάτος δεν είναι πλέον πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας κι ένας φίλος μας είπε: "Έχουμε νέο νοσοκομείο και έχουμε και νέο πρόεδρο". Πάντως ο Γιάννης θα έχει τώρα περισσότερο χρόνο για κανένα τσιπουράκι με φίλους στην Εύβοια ή στα Δελέρια. Γιάννη να είσαι καλά.