Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 
- Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε; Όλοι οι πρώην σε μια συχνότητα; Πρώην δήμαρχοι, πρώην προϊστάμενοι υπηρεσιών, πρώην διοικητής του νοσοκομείου, πρώην βουλευτής, δήμαρχος, γραμματέας υπουργείου, πρώην περιφερειακός, πρώην βολεμένη στον ΔΟΑΠΠΕΧ κλπ, βρήκαν μικρόφωνο και κελαϊδάνε εναντίον κυβέρνησης, εναντίον Περιφέρειας, ... εναντίον Δήμου; Κυρίες και κύριοι, πιστεύετε πως ο κόσμος τρώει σανό;

- Τελικά άρχισε ή όχι το κουίζ για το αν θα πάει και πότε ο Παπακωνσταντίνου στο Μαϊάμι; Μόλις αρχίσει εμείς θα προχωρήσουμε σε δικό μας κουίζ, το οποίο θα έχει να κάνει με πρόεδρο της ΕΠΣΕ.

- Την 1η Δεκεμβρίου κάποιοι εδώ στην Εύβοια θέλουν ν΄ ανοίξουν τα πάντα και όλοι να κυκλοφορούμε ελεύθερα χωρίς μέτρα, χωρίς sms χωρίς τίποτα. Αυτά μόνο αυτοί που έχουν σχέση με κηδείες, κοιμητήρια και τα συναφή μπορούν να τα ζητάνε!!!!!

- Από τα 13 κρούσματα που είχαμε χθες στην Εύβοια, ένα ήταν ηλικίας 67 χρόνων, ένας 51 χρόνων, ένα κρούσμα 47 χρόνων , αλλάα και δύο παιδιά 2 και 7 χρόνων!!! Αυτά για να μην πιστεύουμε πως μόνο σε μεγάλες ηλικίες χτυπάει ο κορονοϊός.