Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

.....σουτάκια


- Πότε τελικά θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ;;; Υπομονή, λένε αυτοί που ξέρουν, γιατί θα βρεθούν κι άλλοι οι οποίοι θα ρίξουν μπηχτές για τον Γραμμένο. Ένας ένας οι συνεργάτες του τον αδειάζουν, αφού.... κι ο Ψαρόπουλος μίλησε και "είπε έλεος"!!!

- Εκεί στην ΕΠΟ προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, αφού με την ολιστική μελέτη της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, κουμάντο θα κάνουν πλέον οι ΠΑΕ, δηλαδή Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος και Μελισσανίδης και η ΕΠΟ, απλά θα παρακολουθεί και θ είναι αυτή η οποία χωρίς έσοδα θα θελήσει να στηρίξει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!!!

- Το χρήμα στα ταμεία της ΕΠΟ πήγαινε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κύριοι και τελικά δικαιώθηκαν αυτοί που έλεγαν πως οι μεγάλοι δεν θα άφηναν την ΕΠΟ με τους "βλαχοπροέδρους" να κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Δεν μας αρέσει ο χαρακτηρισμός αλλά αυτό λένε και μάλιστα πολλά ΜΜΕ τον βάζουν και σε τίτλους.

- Η ΕΠΟ σε μια απάντηση στα όσα κυκλοφόρησε ο Αυγενάκης, λέει πως έχει ήδη ορίσει ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης και εκλογών για 12 Δεκεμβρίου!!! Καλά ξεχάσατε πως είχατε ορίσει κααι για τον Ιούλιο και για τον Αύγουστο και για τον Σεπτέμβριο και για τον Οκτώβριο και για τον Νοέμβριο; 

- Πάλι θ΄ αλλάξετε την ημερομηνία, αλλά κι αν δεν το κάνετε στο τέλος θα ξαναπάτε σε εκλογές, ααφού θα υπάρξουν προσφυγές και τα δικαστήρια θ΄ αποφασίσουν.