Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

- Δεν αλλάζουμε χαρακτήρα, δεν αλλάζουμε γνώμη, στηρίζουμε τις απόψεις μας και δεν θα γράψουμε ψέματα επειδή κάποιοι μας το ζητάνε, για να είμαστε στην παρέα των φίλων τους. Εμείς θα γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας και όποιος μπορεί ας την αντικρούσει με... στοιχεία και όχι με μπούρδες.

- Ο μαλάκας ο οποίος επιμένει να μας συκοφαντεί και χθες το βράδυ έλεγε στους δικούς του πως "θα μς γαμ.....ει" ο Πίσχινας, μάλλον πάει για νόμπελ μαλακίας. Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε κι δεν έχουμε με τον κ. Γιώργο Πίσχινα, τον Γραμματέα της ΕΠΣΕ. Να ξέρει ο μαλάκας, πως ο Πίσχινας κι οι άλλοι ξέρουν πως το παίζεις σε διπλό ταμπλό και απλά κάνουν την δουλειά τους.

- Εμείς μαλάκα και ο κ. Πίσχινας στις επόμενες εκλογές, πάλι το ίδιο ψηφοδέλτιο θα στηρίζουμε και θα το διαπιστώσεις σύντομα. Από τώρα πάντως δηλώνουμε δημόσια πως αν βρεθείς σε κάποιο ψηφοδέλτιο εσύ, εμείς θα είμαστε απέναντι, ακόμη κι αν χρειαστεί να στηρίξουμε τον διάβολο.

- Να σημειώσουμε κάτι. Αν δεν αναφερόσουν στον κύριο Γιώργο Πίσχινα, αλλά στον Βασίλη, δεν ξέρουμε αν έχει τέτοιες προθέσεις, οπότε μην λαμβάνεις υπ΄ όψιν σου τα όσα γράψαμε. Δεν νομίζουμε πως ο Βασίλης θα έλεγε κάτι τέτοιο, αλλά κάποια στιγμή θ το μάθουμε.