Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα κι ν είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα, για να πούμε πως τελειώσαμε με τον κορονοϊό και σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει το λάθος και να χαλαρώσει τα μέτρα επειδή δέχεται πιέσεις κι επειδή έρχονται τα Χριστούγεννα. Ας μη γελιόμαστε. Ο κάθε κλάδος θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του και ελάχιστα θα φροντίσει για τα μέτρα. Αν όλοι φρόντιζαν και.... τηρούσαν τα μέτρα, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.

- Κόσμος στα γήπεδα, παρά την απαγόρευση, κόσμος στα καφέ, τα φαγάδικα και τα κέντρα διασκέδασης, κόσμος στις εκκλησίες, κόσμος έξω από τα σχολεία και οι περισσότεροι χωρίς αποστάσεις και χωρίς μάσκες. Κύριοι της κυβέρνησης, κύριε Μητσοτάκη, πολλές χάρες κάνετε και δυστυχώς θρηνούμε θύματα. Τι Χριστούγεννα θα κάνουν οι οικογένειες που έχασαν ή θα χάσουν έναν δικό τους άνθρωπο; Τι Χριστούγεννα θα κάνουν αυτοί που έχουν δικό τους άνθρωπο στο νοσοκομείο από κορονοϊό; 

- Τα συμφέροντα δεν πρέπει να είναι πάνω από την υγεία των ανθρώπων και οι φορείς θα πρέπει αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Παράδειγμα για τα συμφέροντα, είναι οι διαμαρτυρίες κάποιων ώστε να μην πουλάνε τα σούπερ μάρκετ κάτι για το οποίο διαθέτουν την απαραίτητη άδεια!!!! Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα πρέπει ν πουλάνε οι φούρνοι καφέδες αφού τα καφέ είναι κλειστά, δεν θα πρέπει να πουλάνε ότι νάναι τα ψιλικατζίδικα κλπ. 

- Στο χώρο του ποδοσφαίρου εδώ στην Εύβοια, ας ηρεμήσουν κάποιοι κι ας πάνε ,μια βότκα στο νοσοκομείο να δούνε τους άνθρωπους της ΈΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΊΑΣ και θα καταλάβουν.