Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες και όλοι. Τίποτα δεν τελείωσε και πρέπει να προσέχουμε, για να έχουμε την υγεία μας. Ο  κορονοϊός είναι εδώ και καθημερινά ο αριθμός των θυμάτων του μεγαλώνει. Το εμβόλιο είναι έτοιμο και σύντομα θ΄ αρχίσουν οι εμβολιασμοί, αλλά τουλάχιστον μέχρι και το Καλοκαίρι του 2021 πρέπει.... να τηρούμε τα μέτρα. Φοράμε μάσκα παντού, κρατάμε τις αποστάσεις και μειώνουμε τις μετακινήσεις.

- Αυτοί οι οποίοι έλεγαν διάφορα και παρίσταναν πως δεν φοβούνται τον κορονοϊό, τώρα άρχισαν να μιλούν διαφορετικά, αλλά και πάλι παριστάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν. Ας ακούσουν επιτέλους τους ειδικούς κι ας πάψουν να βλέπουν παντού φαντάσματα και εχθρούς. Εχθρός είναι ο κορονοϊός και δεν εξαιρεί κανέναν.

- Καλημέρα στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα η οποία είναι πλέον στο στόχαστρο του ραδιοφωνατζή, ο οποίος έκανε μερικά κλικ πίσω για τον Φάνη και τώρα τα χώνει στην Έλενα!!! Έτσι είναι η ζωή κύριε. Αν είχες αναλάβει εσύ την επικοινωνία, μέλι θα έσταζε το στόμα σου. Τώρα που είσαι στην απ΄ έξω στάζεις δηλητήριο, αλλά το αυτί της Βάκα και των συνεργατών της δεν ιδρώνει, γιατί ξέρουν πως δεν  είναι της αρπαχτής.

- Αν είχαν βάλει το χέρι στο μέλι, τότε οι κύριοι Καθαροσπόρης και Παγώνης θα είχαν βγει στα κάγκελα, αφού έχουν τεράστια εμπειρία και ξέρουν τα μονοπάτια. Μεγάλε ραδιοφωνατζή, δεν ρίχνεις μια ματιά στο κομμάτι προμήθειες του Δήμου Χαλκιδέων, για να δεις ποιος ήταν ο μεγάλος και μόνιμος προμηθευτής επί θητείας Παγώνη;;;; Όλος τυχαία είναι και δικός σου χορηγός.

- Καλημέρα σε όλους τους "τυπάκους" οι οποίοι λένε διάφορα για μας και απειλούν ν΄ ανοίξουν το στόμα τους!!!  Ψευτόμαγκες ανοίξτε το και πείτε ότι θέλετε. Τα τελευταία περίπου 30 χρόνια έχουμε ακούσει τα πάντα. Καθημερινά μας λούζετε  από πάνω μέχρι κάτω. Δεν σας φοβόμαστε και να ξέρετε πως "ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται".