Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο φίλος αναγνώστης που τηλεφώνησε χθες και είχε κάποιες απορίες, οφείλουμε να γράψουμε πως ήταν αρκετά ευγενικός και απλά ήθελε να μάθει κάποια πράγματα, ώστε να του λυθούν οι απορίες.  Αγαπητέ αναγνώστη, ελπίζουμε να πήρες τις πληροφορίες που ήθελες, αλλά θα μας επιτρέψεις  να γράψουμε μερικά πράγματα, για να λύσουμε προφανώς και τις ....απορίες άλλων αναγνωστών.

- Καμία κόντρα δεν υπάρχει με τον Μανώλη Βέττα, τον Αποστόλη Αποστολίδη, τον Γιώργο Καλίτσα, τον Χρήστο Σεφερλή, τον Κώστα Λαγό, τον Γιώργο Νικολάου, τον Σμπιλίρη και τους άλλους που έχουν σχέση με την ενημέρωση και κυρίως με τ΄ αθλητικά. Ο καθένας κάνει την δουλειά του, όπως νομίζει καλύτερα.

- Εμείς κάνουμε την δική μας δουλειά, με τον δικό μας τρόπο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν αλλάξαμε ποτέ τον τρόπο με τον οποίο γράφαμε σε εφημερίδες ή μιλούσαμε σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Εμείς δεν σταματάμε να γράφουμε όταν σταμτάει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός. Συνεχίζουμε και μάλιστα με περισσότερες αναρτήσεις από αυτές που είχαμε πριν την καραντίνα.

- Τι γράψαμε για τον Κώστα Λαγό; Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε μαζί του και πιστεύουμε πως το ξέρει. Ο Κώστας έχει το δικό του στυλ. Δεν σχολιάζει κανέναν και τίποτα. Απλά καταγράφει γεγονότα και τώρα που δεν υπάρχουν αγώνες κλπ, φουλάρει με το "Σαν σήμερα".  Ο Κώστας είναι πάντα δίπλα στην κάθε εξουσία και δεν κρίνει τις πράξεις της. Αυτή είναι η επιλογή του. 

- Φίλε αναγνώστη, ένα πράγμα να ξέρεις. Εμείς δεν είμαστε στο χώρο της ενημέρωσης για να κάνουμε φίλους, οπότε δεν θα κάνουμε ποτέ δημόσιες σχέσεις. Έχουμε άποψη και την υπηρετούμε. Αυτοί που καθημερινά μας διαβάζουν, μας ξέρουν πολύ καλά και ξέρουν επίσης πως έχουμε φανατικούς αναγνώστες.  Δεν έχουμε καμία απαίτηση από κανέναν. Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο.

- Για να το κλείσουμε εδώ το θέμα, θα γράψουμε πως ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με κανέναν και όταν χρειάσθηκε πάντα τους στηρίζαμε και ποτέ δεν μας στήριξαν σε οποιαδήποτε επίθεση. Δεν θέλουμε να γράψουμε λεπτομέρειες, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.