Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και ειλικρινά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Τίποτα δεν τελείωσε και τίποτα δεν αρχίζει τώρα. Ο κορονοϊός κάνει τον κύκλο του, μας βρήκε χαλαρούς και δυστυχώς "θερίζει". Δυστυχώς χάνονται άνθρωποι, δυστυχώς οικογένειες βυθίζονται στο πένθος και άνθρωποι που αποφεύγουν το θάνατο, θα ταλαιπωρηθούν για χρόνια. Ας το καταλάβουμε... έστω και τώρα. Ας τηρούμε τα μέτρα. Μάσκες παντού, κρατάμε αποστάσεις και μειώνουμε τις μετακινήσεις.

- Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αυτό συμβαίνει και με τον χώρο της ενημέρωσης. Άλλος συνεχίζει με σχόλια και τις απόψεις του, άλλος με δηλώσεις προπονητών και παραγόντων και άλλα, άλλος με τα νούμερα που κάνει ο κορονοϊός, άλλος με την καθιέρωση του "σαν σήμερα" και ότι βρίσκει στο fb και άλλος με το "άσε να τελειώσει η καραντίνα και βλέπουμε".

- Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι αναπαράγουν αυτά που γράφουν κάποιοι από την Πελοπόννησο, την Μακεδονία και την Δράμα και οι οποίοι μιλούν για τον θάνατο του ερασιτεχνικού αθλητισμού!!!! Που είδαν τον θάνατο του ερασιτεχνικού αθλητισμού; Μετά απ΄ όλη αυτή την περιπέτεια θα έρθει η αναγέννηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και πραγματικά ο θάνατος της όποιας παράγκας, διοικούσε τον αθλητισμό.

- Παράγοντες, διαιτητές, αθλητές, προπονητές θα επιλέξουν αν θα είναι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες και ανάλογα ο καθένας θα προχωρήσει. Δεν είναι δυνατόν να είναι επαγγελματίας ο τσαγκάρης της γειτονιάς μας με τζίρο 15.000 ευρώ τον χρόνο και να μην είναι επαγγελματικό ένα σωματείο με τζίρο  60.000 ή 80.000 ευρώ για 10 μήνες!!!

- Δεν είναι δυνατόν να μαζεύουν χρήματα οι Ενώσεις και οι Ομοσπονδίες από ερασιτεχνικά σωματεία, ερασιτέχνες προπονητές, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες διαιτητές και να καταλήγουν να κάνουν παιχνιδάκια εξουσίας. 

- Μια χαρά το πάει η κυβέρνηση και ο Αυγενάκης, αρκεί να μην σταματήσει και να μην κάνει συμβιβασμούς. Να βάλει τους κανόνες ώστε να κλείσουν τα παραμάγαζα και να πάνε στα σπίτια τους αυτοί οι οποίοι θέλουν χρήμα και εξουσία και μάλιστα να τους τα παρέχει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.