Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

....σουτάκια

 

- Τι έγινε; Άρχισε η διαδικασία κλήσεων του εισαγγελέα, για την υπόθεση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για τα όσα συνέβησαν την εποχή που η ομάδα θα ανέβαινε στην Β΄ Εθνική; Μέχρι και φιλάθλους καλεί να καταθέσουν ο εισαγγελέας. Να ξέρετε πάντως πως με την ροή που καλεί ο εισαγγελέας, θα καλέσει περίπου 40 άτομα, αφού ....περίπου τα 20 ήταν διοικούντες και συνεργάτες.

 - Πληροφορίες λένε πως η έρευνα του εισαγγελέα θα επεκταθεί και πριν από εκείνη την εποχή, αλλά και μέχρι τον ορισμό διοίκησης από το δικαστήριο. Η κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ομάδας θα ερευνηθεί για όλο αυτό το διάστημα όπως και όλοι όσοι είχαν πάρε - δώσε με τους λογαριασμούς αυτούς.

- Τελικά τα όσα συνέβησαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την τελευταία 10ετία ήταν πολλά και καλό είναι με την έρευνα αυτή της δικαιοσύνης να μην μείνουν σκιές και όλοι ν΄ αναλάβουν τις ευθύνες τους.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φυσικά, άλλαξε πορεία και απαλλάχθηκε απ΄ όλους αυτούς που τον χρησιμοποίησαν. Η σημερινή διοίκηση δεν μπαίνει σε παιχνιδάκια και φυσικά έχει ως σημαία της την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Αυτό πονάει πολλούς γιατί πλέον δεν υπάρχει στην ομάδα χώρος γι΄ αυτούς.