Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

...σουτάκια

 - Πάμε λοιπόν τώρα να δούμε το θέμα της απομάκρυνσης του προπονητή κυρίου Πανου Ελευθερίου από την ομάδα της Δροσιάς. Το γιατί φτάσαμε στην απομάκρυνση δεν μας το είπε ούτε η ομάδα, ούτε ο κ. Ελευθερίου με τις αναρτήσεις ή τις δηλώσεις του. Φυσικά δεν είδαμε και κάποιο ρεπορτάζ για το θέμα, αφού προφανώς το ενδιαφέρον πλέον είναι στο ποιος θα είναι ....ο επόμενος.

- Να σημειώσουμε πως δεν είχαμε την απαίτηση να μας πει κάτι παραπάνω από αυτά που έγραψε και δήλωσε ο κ. Ελευθερίου, αφού αν ήθελε να πει κάτι θα το έγραφε ή θα το έλεγε στον κ. Αποστόλη Αποστολίδη στον οποίο και έκανε δηλώσεις για το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ. 

- Μιλήσαμε με άνθρωπο που είναι στην ομάδα και ο οποίος ποτέ μέχρι σήμερα δεν μας είπε ψέματα και καλά θα κάνουν και οι δύο πλευρές, να μην επιχειρήσουν να διαψεύσουν κάτι, από αυτά που θα γράψουμε.

- Λοιπόν ο κ. Ελευθερίου δεν ήταν από την αρχή αποδεκτός από όλα τα μέλη του ΔΣ και αυτοί οι οποίοι δεν τον ήθελαν, έψαχναν να βρούνε αφορμές. Σε αγώνα της ομάδας ποδοσφαιριστής  όταν βγήκε ως αλλαγή, διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του προπονητή βρίζοντας τα θεία!!!! 

- Οι διοικούντες ζήτησαν την άποψη του προπονητή για να τιμωρήσουν τον ποδοσφαιριστή για την συμπεριφορά του. Ο προπονητής εισηγήθηκε την τιμωρία του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό έγινε αποδεκτό, αφού συμφώνησαν οι περισσότεροι. Ο κ. Ελευθερίου έδωσε την παραίτησή του στο ΔΣ για να διευκολύνει αυτούς που "δεν τον πήγαιναν" και μάθαινε τα όσα έλεγαν.

- Αυτά μέχρι και τον αγώνα  με την Κάρυστο και την έναρξη της καραντίνας. Μετά και ενώ ποτέ δεν ανακοινώθηκε η τιμωρία του ποδοσφαιριστή, το σκηνικό άλλαξε και προφανώς μέτρησε και το ότι ίσως να μην τελειώσει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα, οπότε δεν υπήρχε λόγος και να πληρώνουν προπονητή, ο οποίος κόστιζε κάτι παραπάνω από κάποιους περισσότερο "οικονομικούς" και οι οποίοι θα έσκυβαν το κεφάλι σε συμπεριφορές ποδοσφαιριστών και παραγόντων.

- Αλήθεια, πρώτη φορά ακούμε να διώχνουν προπονητή και να μην τιμωρούν ποδοσφαιριστή; Όχι βέβαια. Είναι συνήθεια και η οποία δύσκολα θ΄ αλλάξει και γι΄ αυτό το ποδόσφαιρο θα πηγαίνει  από το κακό στο χειρότερο.

- Το θέμα με τους προπονητές, θα πρέπει κάποια στιγμή να λυθεί και να μην είναι αυτοί που πάντα θα την πληρώνουν. Για να λυθεί όμως αυτό θα πρέπει ο Αυγενάκης να μην κάνει σε τίποτα πίσω και να προχωρήσει και στο μητρώο προπονητών, αλλά και στα πραγματικά συμφωνητικά μεταξύ ομάδας και προπονητή. Σε αυτό το θέμα πρέπει να πάρει θέση και ο Σύνδεσμος Προπονητών, ώστε οι προπονητές να μην πάνε στον Σύνδεσμο μόνο για την βεβαίωση.