Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Εδώ είμαστε και σήμερα και να δοξάζουμε τον Θεό που είμαστε υγιείς. "Ο μπάρμπα Στέλιος" Μανώλη όπως έχουμε γράψει δεν μασάει τα λόγια του, για έναν και μόνο λόγο. Δεν έχει να χάσει τίποτα απολύτως, δεν περιμένει από κανέναν τίποτα, δεν θα κάνει δημόσιες σχέσεις, δεν θέλει να του λένε γεια σου μεγάλε, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι 63 χρόνων, άρα μεγάλος, δεν έχει ανάγκη την ψήφο κανενός, γιατί δεν τον.... ενδιαφέρει η όποια εξουσία και η όποια θέση.

- Πάμε Μανώλη να δούμε το θέμα της απομάκρυνσης του προπονητή κ. Πάνου Ελευθερίου, από τον πάγκο της ομάδας της ΔΡΟΣΙΑΣ. Γιατί άραγε οι μάχιμοι άνθρωποι της ενημέρωσης δεν έγραψαν τα όσα συνέβησαν στην ομάδα κι έφτασαν στην απομάκρυνση Ελευθερίου;

- Ως πότε θα πρέπει όλοι μας να σκύβουμε το κεφάλι και να το βουλώνουμε για να μην χάσουμε κάτι ψιλά ή για να μας λένε καλά παιδιά, παράγοντες, προπονητές κλπ.;;;;

- Ούτε ένας δεν έμαθε τι περίπου συνέβη και απομακρύνθηκε ο προπονητής και μάλιστα την ώρα που είχαν διακοπεί τα πρωταθλήματα; Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια, αλλά μόνο "ο μπάρμπα Στέλιος" θα την γράψει, γιατί  δεν θέλουμε να μας έχει ο κάθε προπονητής και ο κάθε παράγοντας κάτω από την μπότα του.

- Μανώλη καλημέρα, αλλά θα γράψουμε πραγματικά γεγονότα, αν και δεν έχουμε δηλώσεις του προπονητή ή κάποιου μέλους της διοίκησης της ΔΡΟΣΙΑΣ. Ο επόμενος προπονητής της Δροσιάς, θα πρέπει να ξέρει πως θα πάει σε μια ομάδα η οποία ήθελε τον προπονητή, κάτω από έναν ποδοσφαιριστή και φυσικά έκανε τα κέφια μελών τα οποία από την αρχή δεν τον ήθελαν. Σε λίγο Μανώλη.... τα υπόλοιπα.