Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Όσο υπάρχει τράπουλα, θα βγαίνουνε ρηγάδες κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι, θα βγαίνουν μαθητάδες". Σημαία του "μπαρμπα Στέλιου" αυτό το λαϊκό άσμα και μέχρι σήμερα, δεν μπόρεσε κανείς να το διαψεύσει και να το ξεπεράσει. Εμείς όταν αποκαλούμε κάποιον δάσκαλο, το εννοούμε και το πιστεύουμε. Τώρα δυστυχώς και από συνήθεια αποκαλούν... δασκάλους τους πάντες. 

- Κύριοι, ο δάσκαλος λέει αλήθειες, γιατί δεν φοβάται ποτέ την αλήθεια. Ο δάσκαλος πρέπει να βγάζει δυνατούς μαθητάδες και αυτοί να τον αποκαλούν δάσκαλο και όχι να τον αποκαλούν δάσκαλο αυτοί που απλά κάνουν δημόσιες σχέσεις.

- "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν υπήρξε ποτέ δάσκαλος, αλλά προσέχει και ποιους θα αποκαλέσει δασκάλους. Ας ηρεμήσουν λοιπόν όλοι κι ας μην πιστέψουν πως το ψέμα θα κερδίσει την αλήθεια.

- Εδώ τα γράφουμε όλα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Γράψαμε την άποψή μας για την παραίτηση/απομάκρυνση Ελευθερίου από την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ, η οποία άποψη βγήκε μέσα από ρεπορτάζ που κάναμε και δεν βγήκε κάποιος να διαψεύσει τα όσα γράψαμε. Κυκλοφόρησαν όμως κάτι το οποίο δεν τους τιμά. Κυκλοφόρησαν κάποιοι πως ο προπονητής ζήτησε να πληρωθεί τον Νοέμβριο και τον  Δεκέμβριο και γι΄ αυτό απομακρύνθηκε!!!!

- Κύριοι, κάτι δεν κολλάει σε αυτό το σενάριο. Δήλωσε παραίτηση μετά τον αγώνα με τις ΓΟΥΒΕΣ και πριν αρχίσει η καραντίνα. Στο τέλος κύριοι με τους προπονητές οι ομάδες κάνουν κάποιες συμφωνίες. Θα πληρωθούν για 10 μήνες περίπου και αυτό δεν αλλάζει. Αν τα πρωταθλήματα συνεχιστούν δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αν διακοπούν οριστικά δεν θα πληρωθεί κανείς. Όλα τ΄ άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες.