Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή, χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν, να είσθε καλά στην υγεία σας και ψυχραιμία. Όλα στο τέλος θα πάνε καλά και θα ξεπεράσουμε και τον κορονοϊό. Κουρασθήκαμε όμως ν΄ ακούμε να μιλούν για καταστροφή, αυτοί οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια την συντηρούν. Τώρα θα καταστραφεί η παιδεία μας, τώρα θα καταστραφεί η υγεία μας, τώρα θα καταστραφούν οι μικροεπαγγελματίες, τώρα συμβαίνουν.... όλα και η αιτία είναι ο Μητσοτάκης και ο Τσιόδρας.

- Όχι κυρίες και κύριοι. Για ποιο σύστημα υγείας μιλάμε; Αυτό που είχαμε μέχρι τώρα; Για να το ψάξουμε λιγάκι. Είχαμε ΜΕΘ; Είχαμε προσωπικό στα νοσοκομεία; Τι έκανε γι΄ αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ 5 χρόνια; Τίποτ δεν έκανε κι ας λένε όσα θέλουνε. Με Μητσοτάκη μέσα σε 15 μήνες κι προσλήψεις έγιναν και οι ΜΕΘ διπλασιάστηκαν και μια χρά άντεξε τον σύστημα τον κορονοϊό. 

- Για ποιο σύστημα παιδείας μιλάμε; Μήπως γι΄ αυτό που μας οδηγεί στ φροντιστήρια από την Α΄ Γυμνασίου και σε πολλές περιπτώσεις και από το δημοτικό; Μήπως σ΄ αυτό που όποιος θέλει πάει στο σχολείο κι όποιος δεν θέλει δεν πάει, είτε είναι μαθητής, είτε εκπαιδευτικός; Μήπως αυτό που οι εκπαιδευτικοί δεν θέλουν να ψηφίζουν διαδικτυακά, γιατί θέλουν να παίζουν καθυστέρηση; Μήπως αυτό που θέλουμε την εισαγωγή στα πανεπιστήμια μαθητών που γράφουν κάτω κι από 5;;;;

- Για ποιους επαγγελματίες μιλάμε; Αυτούς οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τα μέτρα και αυτούς που ακόμη και σήμερα, ανοίγουν τις επιχειρήσεις τους; Όταν μια χώρα μπαίνει σε καραντίνα, όλοι κάτι θα χάσουν, αλλά πρώτα απ΄ όλα πρέπει να φροντίσουμε την υγεία των ανθρώπων και αυτό κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυτό το εκτιμούν οι πολίτες. Φυσικά δεν το εκτιμούν αυτοί οι οποίοι θέλουν για λόγους μικροκομματικών συμφερόντων, να ασκούν κριτική. Όταν έρθει η ώρα θα τους κρίνει ο λαός.

- Αν εμείς ασκούμε άδικη κριτική στην ΕΠΣΕ και τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα, θα κριθούμε, αλλά όχι από αυτούς  που πριν λίγο χρόνο τον χαρακτήριζαν σκυλάκι του Παπακωνσταντίνου και τώρα τον χαρακτηρίζουν άβουλο και σκυλάκι του Πίσχινα. Κύριοι σας ευχαριστούμε για την κριτική, αλλά είσθε αυτοί που δεν θέλατε ν΄ ακούτε για Ρέτσα κι είμαστε αυτοί που πιστέψαμε στον Γιάννη κι δεν δεχόμαστε φροντιστήριο από εσάς. Εσείς ήσασταν με όλους τους άλλους, εκτός από τον Γιάννη Ρέτσα.

- Εμείς πραγματικά πιστεύαμε και πιστεύουμε στην παρέα Παπακωνσταντίνου, Ρέτσα, Πίσχινα και των άλλων αυτής της παράταξης. Εσείς ρίξατε δηλητήριο για να έχετε λόγο και να δηλώνετε παράγοντες. Εμείς θα συνεχίσουμε, να γράφουμε αλήθειες και ανήκουμε σ΄ αυτούς που πιστεύουν στο "όποιος αγαπάει πεθαίνει". Όσο για τις σχέσεις μας με τον κύριο Γιώργο Πίσχινα, δεν θα σας δώσουμε αναφορά, αλλά είναι καλύτερες από κάθε άλλη φορά. Όταν ένας άνθρωπος σου τηλεφωνεί και ρωτάει για τα παιδιά σου, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.