Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Η άποψή μας

 - Την άποψή μας για την ΕΠΣ Εύβοιας και το θέμα Παπακωνσταντίνου την γράφουμε καθημερινά και δεν θα την αλλάξουμε.
Ο καθένας έχει την δική του άποψη και καλά κάνει. Εμείς έχουμε την δική μας άποψη και δεν ακολουθούμε τα όσα λένε οι άλλοι, είτε αυτοί είναι στην πλευρά Παπακωνσταντίνου, είτε είναι στην πλευρά Ρέτσα.
Εμείς δεν είπαμε ποτέ πως ο κ. Παπακωνσταντίνου, θα επέστρεφε για να μείνει, ούτε πως θα ασχοληθεί και πάλι με την ΕΠΣ Εύβοιας και γενικότερα με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Η δική μας άποψη είναι εδώ και μήνες σταθερή και χωρίς κωλοτούμπες.
Φυσικά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε ούτε για την καρέκλα μας, ούτε για την φιλοδοξία μας.
Όσοι έσπρωξαν την κατάσταση στο σημείο που είναι σήμερα, έχουν ....τεράστια ευθύνη και οφείλουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες, πριν είναι πολύ αργά.
Εμείς δεν δεχόμαστε ούτε πως υπήρχαν σπατάλες, ούτε πως έφταιγε ο μόνο ο  Παπακωνσταντίνου, ούτε μόνο ο Παπαδάκης, ούτε μόνο ο Ρέτσας, ούτε μόνο ο Πίσχινας. Για ότι έγινε τα τελευταία χρόνια, έχουν ΟΛΟΙ ευθύνη και όχι μόνο ένας.
Εμείς επειδή δεν δεχόμαστε όλα αυτά που κυκλοφορούν, έχουμε τον τρόπο και θα περιμένουμε το πόρισμα ειδικών για τα πάντα.
Αυτό το κάνουμε γιατί ο κ. Ρέτσας δήλωσε πως ακολουθεί νόμιμες διαδικασίες, το καταστατικό και τον αθλητικό νόμο.
Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του και ακολουθούμε κι εμείς την δική του θέση.
Δεν μας ενδιαφέρει, αν ευθύνες θα έχει ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Ψαθάς, ο κ. Ρέτσας, ο κ. Πίσχινας, ο κ. Παπαδάκης και όλοι όσοι ψήφιζαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Είχαμε πει στον κ. Ρέτσα πως στο τέλος, πάλι οι όψιμοι φίλοι του, όταν έρθουν τα δύσκολα, θα τον εγκαταλείψουν και επιμένουμε σ΄ αυτό.
Εμείς ήμασταν φανατικά δίπλα του και δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για τίποτα. Δεν οφείλουμε εμείς εξηγήσεις, αλλά ο ίδιος.