Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

...φαπούλες

 - Τίποτα δεν είναι ικανό ν΄ αλλάξει την άποψή μας για την ΕΠΣ Εύβοιας και φυσικά δεν μας αρέσουν τα ψέματα που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Εμείς επιμένουμε να γράφουμε για αχαριστία και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με τα όσα ακούμε απ΄ όλες τις πλευρές.
Όποιος από τα μέλη του ΔΣ έχει κάτι εναντίον άλλων, να το καταγγείλει αρμοδίως και εκεί που ....πρέπει.

- Πρώτος υπεύθυνος είναι ο κ. Ρέτσας και μετά όλα τα μέλη του ΔΣ τα οποία δεν αντέδρασαν. Γιατί να φοβηθούμε να γράψουμε αλήθειες; Λένε πως για όλα φταίει ο κ. Πίσχινας, γιατί όπως λένε αυτός κάνει κουμάντο και όχι ο κύριος Ρέτσας. Υπάρχει κάποιος που δεν τ άκουσε αυτό; Εμείς δεν το δεχόμαστε, γιατί ο κ. Ρέτσας δεν είναι μικρό παιδί για να τον σέρνουν από την μύτη.

- Αλήθεια, ο κ. Πίσχινας τους σέρνει όλους και τους καθοδηγεί όλους; Αν όχι, τότε γιατί δεν αντέδρασαν οι υπόλοιποι; Τότε γιατί δεν παραιτήθηκαν αυτοί που διαφωνούν; Γιατί δεν έγραψαν σ΄ ένα χαρτί δυο κουβέντες; Τελικά μήπως βολεύει τους πάντες, αυτή η κατάσταση;

- Τώρα κυκλοφορεί στην πιάτσα, πως το θέμα της αχαριστίας και γενικότερα το θέμα Παπακωνσταντίνου, αλλά και της σπατάλης, θα ξεχαστούν εύκολα!!! Αυτό είναι ανεκδοτάκι κύριοι και δηλώνουμε πως εμείς έχουμε αποδείξει πως δεν ξεχνάμε. Θα προχωρήσουμε αρμοδίως τις διαδικασίες και θα κληθούν άπαντες να δώσουν τα στοιχεία που έχουν.

- Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Το έργο του και η προσφορά του κρίθηκαν και δεν ήταν τυχαίο που έφτασε μέχρι την θέση του αναπληρωτή προέδρου στην ΕΠΟ. Δεν έχει πλέον κανέναν λόγο να περιμένει το οτιδήποτε, από αυτούς που του φέρθηκαν αχάριστα και από αυτούς που περίμεναν πως και πως να φύγει, για να μην χάσουν την καρέκλα.

- Αν έγιναν σπατάλες, αν έγιναν παρανομίες, αν έγιναν παραποιήσεις στα πρακτικα και άλλα τέτοια, να παραπεμφθούν εκεί που πρέπει και να μην παριστάνουν κάποιοι τους έντιμους και να δείχνουν άλλους με το δάχτυλο. 

- Όποιος δεν θέλει καθαρές λύσεις ας το πει.