Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

...φαπούλες

 - Είναι τραγικό το να θέλουμε να μην κάνει η αστυνομία την δουλειά της, αλλά ο όποιος άλλος να μην εφαρμόζει τα μέτρα, να σπάει και να ρημάζει την ξένη περιουσία. Είναι τραγικό να μπαίνει σε αργία ένας αστυνομικός ο οποίος κακώς χτύπησε τον όποιο πολίτη, ακόμη και τον χουλιγκάνο και την ίδια ώρα ο όποιος ρημάζει και επιχειρεί να δολοφονήσει, να μένει ελεύθερος. Αυτό δεν είναι κράτος, αυτό δεν είναι δικαιοσύνη. Τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει ν΄ αναλάβουν τις ευθύνες τους και κάθε πολιτικός ο οποίος παρακινεί πολίτες σε παράνομες..... πράξεις, να χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα. Μόνο τότε θα σταματήσουν κάποιοι να διχάζουν και να προκαλούν.

- Τα όποια παραθυράκια υπάρχουν στους νόμους να κλείσουν αμέσως για να τελειώνει αυτό το μπάχαλο. Δικαιώματα έχουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι και όχι μόνο οι τρομοκράτες και οι μπαχαλάκηδες.

- Κύριε Μητσοτάκη εφαρμογή τον κανόνων προς κάθε κατεύθυνση και ξεκινήστε από τα κόμματα και τους πολιτικούς. Δεν μπορεί κανείς να προκαλεί με την στάση του. Δεν μπορεί πολιτικό κόμμα και κάθε πολιτικός να καλεί τον κάθε πολίτη να στραφεί κατά του νόμου. Να πάει στο σπίτι του κάθε αστυνομικός ο οποίος ξεπερνά τα όρια, αλλά να τιμωρηθεί παραδειγματικά κάθε πολιτικός που προκαλεί και δημιουργεί διάφορες καταστάσεις και δεν τηρεί τους νόμους.

-Δεν είναι δημοκρατία το πολίτευμα στο οποίο ο κάθε αριστερούλης, δεν υπολογίζει τους νόμους που αυτός δεν ψήφισε, αλλά απαιτεί την εφαρμογή του νόμου σε ΄λλες ομάδες πολιτών. Δεν μπορεί ο κάθε αριστερούλης, να απαιτεί να κλείνουν οι ιεροί ναοί και να μην πηγαίνουν οι Χριστιανοί σ΄ αυτούς, αλλά οι αριστερούληδες να κάνουν συγκεντρώσεις και πορείες ο ένας πάνω στον άλλον.

- Πρωθυπουργέ κύριε Μητσοτάκη, εφαρμογή των νόμων τώρα προς κάθε κατεύθυνση και να μην υπάρχει ασυλία, γι΄ αυτούς που προκαλούν με τον λόγο τους την βία.