Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων δεν λένε να σταματήσουν οι φωνές της κυρίας Γκόγκου για παρανομίες του δημάρχου κυρίου Ψαθά σε σχέση με αναθέσεις έργων αποκατάστασης και όχι μόνο. Η κυρία Γκόγκου βγαίνει και σε ραδιοφωνικές εκπομπές και λέει διάφορα και βλέπουμε το όνομά της να φιγουράρει κάτω από φωτογραφίες που δείχνουν κάποιους "να τρώνε χρήμα" αφού κλήθηκαν.... σε φαγοπότι!!!!

- Εμείς δημόσια καλέσαμε την κυρία Γκόγκου, να καταγγείλει αρμοδίως τον κ. Ψαθά και όποιον άλλο αρμόδιο, αν διαθέτει στοιχεία. Αυτό απ΄ ότι ξέρουμε δεν έχει γίνει, οπότε τι νόημα έχουν οι όποιες δηλώσεις και κραυγές; Η αντιπολίτευση δεν διοικεί. Διοικεί η παράταξη που διαθέτει πλειοψηφία και η αντιπολίτευση ελέγχει και παραπέμπει τα θέματα στην αποκεντρωμένη ή και στον εισαγγελέα, όταν διαπιστώνει κακή διαχείριση, οικονομικό πάρε δώσε και άλλα σχετικά.

- Γιατί άραγε η αντιπολίτευση και προσωπικά η κυρία Γκόγκου δεν το κάνει; Αυτή την απορία θα μας την λύση κάποιος; Το να κατηγορούν εμάς και να λένε πως τα βρήκαμε με τον δήμαρχο κύριο Ψαθά, είναι τουλάχιστον αστείο, για να μην γράψουμε τίποτα χειρότερο. Δεν χάσαμε κάτι εμείς για να το βρούμε.

- Με το ίσιο σκεπτικό θα μπορούσαμε κι εμείς να γράψουμε πως η κυρία Γκόγκου τα βρήκε με τον κ. Ψαθά και γι΄ αυτό μένει μόνο στις κραυγές στα δημοτικά συμβούλια και στις ραδιοφωνικές εκπομπές και δεν προχωράει αρμοδίως τα θέματα, αν έχει στοιχεία.