Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Διαφωνούμε κύριε Ρέτσα

 - Φαίνεται πως ο κ. Ρέτσας, δεν θέλει να καταλάβει το γιατί μας έβαλε απέναντί του και γιατί γράφουμε τα όσα γράφουμε. Πάντως αυτά που γράφουμε δεν είναι ούτε κακίες, ούτε ψέματα. Είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια.
Κύριε Ρέτσα, εμείς δεν γράφουμε ποτέ, αυτό που μας λέει ο οποιοσδήποτε. Περνάμε τα πάντα από κόσκινο, για έναν και μόνο λόγο. Είμαστε στο χώρο της ενημέρωσης από 14 χρόνων και σήμερα περπατάμε στα 64. Συμπληρώσαμε 50 χρόνια στο χώρο και ποτέ δεν δεχόμαστε εντολές. Οι κύριοι που μπήκαν τελευταία στον χώρο για τον οποιονδήποτε λόγο, θέλουν να έχουν καλές δημόσιες σχέσεις και προβάλουν ότι τους σερβίρουν. Δικαίωμά τους. Όλοι κρινόμαστε.
Κύριε Ρέτσα, αλήθεια γιατί δεν είπατε στον φίλο σας δημοσιογράφο, πως εκτός από το θέμα Ζαγοράκη, συζητήσατε και άλλα θέματα "στην τηλεφωνική συνεδρίαση" που είχατε ως ΔΣ της ΕΠΣΕ;
Γιατί δεν του είπατε πως ζητήσατε εξουσιοδότηση, ώστε να βρείτε και να ορίσετε δικηγόρο, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Εύβοιας στο διαιτητικό της ΕΠΟ ή σε.... μηνύσεις και αγωγές, αν κι εφοσον προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες ο πρώην φίλος και κολλητός σας, κ. Παπακωνσταντίνου;
Γιατί δεν του είπατε πως όλα αυτά έγιναν στο μιλητό και χωρίς να έχετε από πριν κάνει τις εισηγήσεις σας;
Ποιος νόμος λέει πως μπορεί να χρεωθεί η ΕΠΣΕ, δηλαδή τα σωματεία, δικηγόρους της επιλογής σας, χωρίς να υπάρχουν θέματα; 
Πάμε όμως παρακάτω. Για ένα τέτοιο θέμα δεν έπρεπε να ενημερωθούν πρώτα σωστά, όλοι οι σύμβουλοι;
Υπάρχει ένα πρόβλημα και επιτρέψτε μας να γράψουμε την άποψή μας.
Μας δικαιώσατε. Φοβάστε την σκιά του κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και τις δηλώσεις του δικηγόρου κυρίου Θανάση Τάρτη.
Ο Παπακωνσταντίνου κύριε Ρέτσα, δεν τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Μάλλον δημιουργεί εξελίξεις. 
Σας είχε πει πως κάνατε λάθος στο θέμα Ψαρόπουλου, αλλά δεν τον ακούσατε και συρθήκατε τώρα σε άλλη απόφαση....
Σας είχε πει την αλήθεια, παρουσία των κυρίων Τσεκούρα και Παπαδάκη και εσείς κάνατε το αρχικό ΝΑΙ - ΟΧΙ, όπως ο Τσίπρας είχε κάνει κάτι ανάλογο στο γνωστό δημοψήφισμα.
Τώρα κάνετε πάλι τα ίδια και βάζετε σε περιπέτειες την Ένωση, χωρίς κανέναν λόγο.
Έχετε τον φόβο σας. Ας υποθέσουμε πως προσφεύγει ο Παπακωνσταντίνου στο Διαιτητικό. Τι θα γίνει; Εσεις δεν λέτε πως έχετε την πλειοψηφία στο ΔΣ; Τι φοβάστε λοιπόν; Επιστρέφει ο Παπακωνσταντίνου, πάτε σε αναδιάρθρωση του ΔΣ και αφού οι περισσότεροι σύμβουλοι θέλουν εσάς, θα σας ψηφίσουν. Έτσι δεν είναι;
Αποφασίστε λοιπόν τι απ΄ όλα ισχύει.
Κύριε Ρέτσα, εμείς παιχνιδάκια μαζί σας και γενικότερα με την ΕΠΣΕ δεν κάναμε και δεν θα κάνουμε ποτέ. Διαβάστε προσεχτικά αυτά που γράφουμε και θα διαπιστώσετε πως είμαστε οι μόνοι που δεν δεχόμαστε εντολές, ούτε από εσάς, ούτε από τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, δεν θα επιστρέψει στο Ευβοϊκό και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Έχει πάρει τις αποφάσεις του και όχι μόνο δεν θέλει να τις αλλάξει, αλλά δεν μπορεί και να τις αλλάξει, γιατί δεν είναι κωλοτούμπας και αχάριστος και γιατί δεν βάζει πάνω από την οικογένειά του την καρέκλα.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε όσα είπε μπροστά σας και μπροστά στον κ. Τσεκούρα, την καθαρότητα και εντιμότητα του οποίου κανείς δεν αμφισβητεί και δεν θα θελήσει ποτέ, να τον αποκαλέσει ψεύτη ο κ. Τσεκούρας.
Κύριε Ρέτσα, αντίπαλός σας δεν είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος όπως εσείς είπατε, σας κράτησε στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Αντίπαλός σας είναι ο φόβος σας και μόνο αυτός.
Αντιπάλους θα έχετε, όταν θα πάει η ΕΠΣΕ σε εκλογές το 2023.
Έχουμε σχεδόν δύο χρόνια ακόμη μέχρι τότε και καλό θα είναι να μην ζήσετε 2 χρόνια με τον φόβο της σκιάς Παπακωνσταντίνου.
Σήμερα καλό θα είναι να μας πείτε, γιατί λέτε μόνο αυτά που θέλετε στους κολλητούς σας δημοσιογράφους και όχι όλες τις αποφάσεις σας.
Καλή σας μέρα και να ξέρετε πως εμείς δεν βγάζουμε κακίες.
Είμαστε αυτοί που σταθήκαμε δίπλα σας, όταν οι άλλοι έλεγαν αυτά που έλεγαν για σας.