Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" λέει πάντα αυτό που θέλει να πει και δεν μασάει, ούτε κρύβει τα λόγια του. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά σοβαρό και θα πρέπει να σταματήσει κατά την άποψή μου.
Ο Γιάννης Αγριόδημος έφυγε άδικα και πολύ νέος από την ζωή. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος και τον πόνο την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και πολύ κόσμο.
Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιοι στην μνήμη του, θα χρησιμοποιούν το όνομά του..... σε ότι κάνουν.
Δεν είναι δυνατόν όποιοι κι αν είναι αυτοί να αφιερώνουν στην μνήμη του τις ενέργειές τους, είτε αυτές είναι για συγκέντρωση τροφίμων, είτε για αιμοδοσίες και άλλα σχετικά.
Αν θέλουν πραγματικά να αφιερώσουν κάτι στην μνήμη του, ας κινητοποιηθούν ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, στον δρόμο καρμανιόλα.
Δεν θέλουμε να επεκταθούμε στο θέμα, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε πως κάποιοι για να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες, χρησιμοποιούν το όνομα ενός νέου ανθρώπου που έφυγε άδικα από την ζωή.
Άν πραγματικά τιμούν την μνήμη του, ας δημιουργήσουν μια τράπεζα αίματος με το όνομα του Γιάννη και όχι να κάνουν αιμοδοσία αφιερωμένη στην μνήμη του.
Ας αφήσουν την ψυχούλα του να ησυχάσει.