Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Προχθές ήταν η χειρότερη μέρα σε αριθμό κρουσμάτων, αφού ξεπέρασαν τις 3.000, χθες φτάσανε τα 2.633 και τις επόμενες μέρες περιμένουμε και περισσότερα. Μακάρι να μην επαληθευθούμε, αλλά κάποιοι που πιέζουν για να ξεκινήσει το ένα και ν΄ ανοίξει το άλλο, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Χθες είχαμε και το ταξίδι χωρίς γυρισμό του δάσκαλου και φίλου Γιάννη Νταβέλη. Δεν υπάρχουν λόγια να γράψουμε και απλά λέμε να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και να προτείνουμε στον διευθυντή του 2ου Δημοτικού Βασιλικού κ. Γιάννη Αρνή, όταν με το καλό τελειώσουμε με τον κορονοϊό, να οργανώσει μια εκδήλωση/μνημόσυνο στην μνήμη του Γιάννη Νταβέλη, ο οποίος πέρα από δάσκαλος ήταν..... και σπουδαίος ως άνθρωπος.
Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού ήταν πρώτα απ΄ όλα φίλοι του και σίγουρα ξέρουν πως να τιμήσουν την μνήμη του.

- Πάμε τώρα στην καθημερινότητα, από την οποία μπορεί να βγάλει κανείς τα συμπεράσματά του, αφού είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τον επαναστάτη, αλλά ξεχνούν τα επαναστατικά τους όταν είναι στην εξουσία και την ξεκινούν όταν είναι στην αντιπολίτευση είτε στην Βουλή, είτε στην Περιφέρεια, είτε στους δήμους.

- Επανάσταση για τις ανεμογεννήτριες στην Κάρυστο, στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, στο Δήμο Ερέτριας, αλλά δεν μας λέει κανείς πως φτάσαμε να έχουμε τόσες ανεμογεννήτριες σε αυτές τις περιοχές!!!!! Τα δωράκια, τα μαύρα, αλλά και αυτά που έπαιρνε πρόεδρος Κοινότητας πριν χρόνια από τις ανεμογεννήτριες......

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το ξαναγράφουμε. Ούτε να τις βλέπουμε δεν θέλουμε τις ανεμογεννήτριες, αλλά δεν θα δεχθούμε ως επαναστάτες και αυτούς που με μια χορηγία, έκαναν κωλοτούμπες. Να τελειώνουμε λοιπόν. Απόφαση ΤΩΡΑ. ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες και όχι μπλα μπλα για να πέφτουν δωράκια. Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμοι να αποφασίσουν τώρα και να εφαρμόσουν την νομοθεσία.

- Για το θέμα που προέκυψε με την κυρία Μιντζιφίρη και κάποια σχολεία, γράψαμε αυτά που ξέρουμε εμείς. Το αν η κυρία Μιντζιφίρη μπορεί ν΄ αποδείξει ή όχι αυτά που λέει επίσημα, δεν αφορά εμάς, αλλά την ίδια. Όσο για το πως παρουσιάζουν κάποιοι το θέμα, μας αφορά, αφού δεν ακουμπάνε καν το θέμα και απλά πιστεύουν αυτούς που κάνουν αντιπολίτευση και αυτούς που θέλουν να εκδικηθούν την Μιντζιφίρη, είτε γιατί αθωώθηκε στο δικαστήριο που την οδήγησαν, είτε γιατί η ίδια τους οδήγησε στα δικαστήρια και θα έχουμε αποφάσεις.