Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

....φαπούλες

 - Δεν υπήρξαμε ποτέ προστάτες κανενός και δεν θα γίνουμε ποτέ, γιατί τέτοια προσόντα δεν διαθέτουμε.
Στηρίζουμε όμως με όλη μας την δύναμη αυτοδιοικητικούς οι οποίοι είναι αγωνιστές και λύνουν προβλήματα της καθημερινότητας, χωρίς να φορούν παραταξιακά γυαλιά και χωρίς να έχουν το μυαλό τους στις επόμενες  εκλογές. Η κυρία Ελένη Μιντζιφίρη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είναι άνθρωπος των συμβιβασμών και των εξαρτήσεων και δεν προσπαθεί να ρίξει σε άλλους τις ευθύνες.
Εδώ και χρόνια είναι στο στόχαστρο δημοτικών αρχόντων και κάποιων ανθρώπων της ενημέρωσης.
Τα καταφέρνει μια χαρά και τους ξεπερνάει. Αυτοί συνεχίζουν.
Η προηγούμενη Δημοτική αρχή Παγώνη/Καθαροσπόρη είχε στοχεύσει.... πάνω της και την οδήγησε και στα δικαστήρια με διάφορες κατηγορίες. Αθωώθηκε πανηγυρικά, αλλά τι σημασία έχει; Αυτοί συνεχίζουν.
Κατηγορήθηκε με σφοδρότητα για μια επίθεση που έκανε σ΄ έναν υπάλληλο, αλλά κανείς δεν βγήκε τελικά να μας πει, γιατί αυτός ο υπάλληλος δεν είναι σήμερα στην θέση που ήτανε!!!!

Τώρα την κατηγορούν για τους λογαριασμούς τηλεφώνων στα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Γιατί την κατηγορούν; Γιατί τους ενόχλησε η νέα συμφωνία με τον ΟΤΕ και φυσικά επειδή φρόντισε να ενημερώσει τους διευθυντές πως δεν πρέπει "να ξεφεύγουν" οι λογαριασμοί τηλεφώνου.
Κάποιοι θυμήθηκαν το χρέος προς τον ΟΤΕ, αλλά ξέχασαν να πούνε πως όταν ανέλαβε η Μιντζιφίρη, το χρέος ήταν περίπου 40.000 ευρώ.
Κυρίες και κύριοι εμείς καταθέτουμε την προσωπική μας άποψη. Όσες φορές επικοινωνήσαμε με την κυρία Μιντζιφίρη για θέματα του Γυμνασίου και του Λυκείου Βασιλικού έδινε λύσεις σε όλα τα θέματα και δεν θέλουμε ν΄ αναφερθούμε αναλυτικά σ αυτά.
Θα γράψουμε μόνο πως ένα πάγιο  αίτημα του Γυμνασίου Βασιλικού, ήταν το ότι δεν υπήρχαν κουρτίνες και υπήρχε πρόβλημα με τον ήλιο. Όταν μετά από μια κατάληψη οι μαθητές μας το ανέφεραν, επικοινωνήσαμε με την κυρία Μιντζιφίρη και το θέμα λύθηκε. Πολλά τα αιτήματα και από το Λύκειο Βασιλικού και η παρέμβασή της ήταν άμεση.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η κυρία Μιτζιφίρη δεν εκλέχθηκε με την παράταξη της κυρίας Βάκα και αυτός είναι και ο λόγος που δέχεται επιθέσεις από κάποιους.
Εμείς δεν ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο, με την κυρία Ελένη Μιντζιφίρη, αλλά την στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε, γιατί δεν είναι της καρέκλας και δεν θέλει να πάρει την καρέκλα κανενός. Είναι αγωνίστρια και μαγκάκι κι εμείς τους αυτοδιοικητικούς έτσι τους θέλουμε.
Τους αυτοδιοικητικούς που ψάχνουν για λίγη δημοσιότητα και πιστεύουν πως κάποιοι είναι, δεν τους γουστάρουμε.
Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα ξέρει τα πάντα και ξέρει να ξεχωρίζει αυτούς που προσφέρουν και αυτούς που δημιουργούν προβλήματα.
................σε λίγο περισσότερα