Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά και φυσικά ξέρουμε να λέμε κι ένα ευχαριστώ, όταν κάποιος κάτι κάνει. Ευχαριστούμε λοιπόν την δήμαρχο Έλενα Βάκα, τον αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Γουρνή και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ κυρία Κατερίνα Μεγάλου για το έμπρακτο  ενδιαφέρον τους για τον δάσκαλο Γιάννη Νταβέλη και την οικογένειά του. Ο Γιάννης έφυγε από την ζωή, αλλά όσοι τον είχαν γνωρίσει, σίγουρα έγιναν πλουσιότεροι, αφού ο Γιάννης ήταν πάνω απ΄ όλα άνθρωπος. Η δημοτική αρχή γνωρίζει τα προβλήματα της οικογένειάς του και είμαστε σίγουροι ...πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

- Η κηδεία του Γιάννη θα γίνει το Σάββατο το πρωί στις 10:30 στο Κοιμητήριο Χαλκίδας κι από εκεί θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τον Παράδεισο, αφού εκεί είναι η θέση του και από εκεί αυτός θα βρει τον  τρόπο να προστατεύει όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλους αυτούς που τόσα χρόνια ήταν δίπλα του, ήταν φίλοι του.

- Επειδή ο Γιάννης ήταν ένας ελεύθερος άνθρωπος, ένας αγωνιστής, ένας άνθρωπος με ποιότητα και παιδεία, ας μην επιχειρήσει κανείς να τον εντάξει κάπου και το γράφουμε γιατί δεν μας άρεσαν κάποιες δηλώσεις..........