Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Τώρα ΟΛΟΙ έγιναν υποστηρικτές του Ζαγοράκη, αλλά όταν το είχαμε γράψει εμείς πριν κάποιους μήνες και μάλιστα είχαμε αναφερθεί και σε ονόματα συνεργατών του, γελούσατε και είχατε μείνει στον κ. Ψαρόπουλο και στις δηλώσεις που έκαναν κάποιοι, σε βάρος του Αυγενάκη. Ας περιμένουμε όλοι γιατί σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο άνθρωπος που είναι χρόνια μπροστά και όχι αχάριστος και δήθεν παράγοντας, μας είπε πως οι αλλαγές θα γίνουν ....μετά την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον Ιούνιο!!!!

- Πάντως τώρα σε θέση κλειδί, όπως είχαμε γράψει θα είναι δικηγόρος του Αλαφούζου και ο Νίκος Νόμπλιας στο κομμάτι της Εθνικής. Μετά την Γενική Συνέλευση του Ιουνίου, στην ΕΠΟ θα μπούνε τεχνοκράτες και όσοι πρόεδροι ΕΠΣ εκλεγούν, θα είναι εκεί για τα μάτια του κόσμου.

- Η ΕΠΟ πλέον θα περάσει στον έλεγχο των ανθρώπων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αφού αυτό την χρηματοδοτεί. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει ΕΠΟ.

- Έχουμε και μια απορία. Ο κ. Ψαρόπουλος ως πρόεδρος ΕΠΣ, θα ψηφίσει Ζαγοράκη, θα ρίξει ψηφοδέλτιο με το δικό του όνομα ή θα ρίξει λευκό; Ποιος θα μας λύσει αυτή την απορία;

- Πάντως σύντομα θα ξέρουμε τι θα κάνει και η ΕΠΣ Εύβοιας, αφού για το θέμα θα παρθεί νέα απόφαση του ΔΣ, αφού η παλιά έλεγε Ψαρόπουλο και ο οποίος δεν είναι υποψήφιος. Είναι προφανώς μια εύκολη απόφαση, αφού ο κ. Ρέτσας είχε καταγγείλει με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR της Λαμιας τον κ. Αυγενάκη για παρέμβαση στο θέμα της εκλογής προέδρου της ΕΠΟ. Λέτε τώρα να ψηφίσουν Ζαγοράκη; Να ψηφίσουν δηλαδή αυτό που ο πρόεδρος είχε καταγγείλει;