Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο ή μάλλον να γράψουμε καλό 3ήμερο αφού υπάρχει και η Καθαρή Δευτέρα. Χαλαρά θα πάμε αυτό το 3ήμερο, για να μην σας ζαλίσουμε και για να μην σας βάλουμε και σε πολλές σκέψεις. Στο κάτω κάτω, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, αφού μετά την συζήτηση του Κυριάκου με τον Αλέξη στην βουλή, επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη μας, αφού ο Αλέξης μας πληροφόρησε πως θα ξαναγίνει πρωθυπουργός και θα διαλύσει την ομάδα "ΔΡΑΣΗ" της αστυνομίας!!!! Μας άρεσε πάντως που κατηγόρησε τον Χρυσοχοϊδη και του ...είπε πως είχε άλλες απόψεις όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ!!!!

- Αλέξη, μήπως θέλεις να θυμηθείς τις ιδέες που είχαν όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί που σήμερα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ; Για ρώτα τον Σπρίντζη και τον Ραγκούση να σου πούνε τις τότε ιδέες τους.

- Σήμερα μετά τις 10:00 και μέχρι 14:00 δεν θα έχουμε καμία ανάρτηση, για να πούμε έτσι ένα τελευταίο ΑΝΤΙΟ, στον δάσκαλο Γιάννη Νταβέλη ο οποίος στις 10:30 θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, στο Κοιμητήριο Χαλκίδας. Καλό ταξίδι δάσκαλε και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

- Τι έγινε τελικά με "την είδηση" που κυκλοφόρησε από την σελίδα έγκριτης δημοσιογράφου και μας έλεγε πως ξενοδοχείο στο Λευκαντί, ήταν φουλ στον κορονοϊό και παρέμεινε ανοιχτό;;;;;; Είναι απίστευτο, αν όχι για γέλια να γράφουν κάτι τέτοιο και να το στηρίζουν σε πληροφορίες από κατοίκους!!!!! Φυσικά αυτή "η είδηση" δεν ίσχυε, αλλά δεν διαβάσαμε και μια συγνώμη. Πως να είναι γεμάτο κορονοϊό ένα ξενοδοχείο, όταν είναι άδειο απο κόσμο; Πότε διασταύρωσε την όποια πληροφορία είχε, αν είχε η δημοσιογράφος; Επικοινώνησε λέει με τους αρμοδίους η ίδια και ζήτησε την παρέμβασή τους. Μήπως να μας πει με ποιον επικοινώνησε και ποια τ΄ αποτελέσματα; Διαβάστε τι έγραψε.

"12.03.2021 | 10:50
Κορονοϊός: Πληροφορίες για έξαρση κρουσμάτων σε ξενοδοχειακή μονάδα του Δήμου Χαλκιδέων
Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο .........gr για μεγάλη έξαρση κρουσμάτων κορονοιού σε ξενοδοχειακή μονάδα του Δήμου Χαλκιδέων.
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών από το Λευκαντί Ευβοίας, λέγεται ότι υπάρχουν αρκετά κρούσματα εντός συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας η οποία παραμένει ανοιχτή και λειτουργεί κανονικά.
Το ..........gr ως όφειλε ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν υφίστατο οι παραπάνω πληροφορίες και σήμερα θα υποβήθούν σε τεστ όλοι οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας.
Την ίδια ώρα στενάζει η Εύβοια από την αύξηση των κρουσμάτων από το Βορρά μέχρι το Νότο".

- Αλήθεια να γράψουμε εμείς τώρα πως σύμφωνα με μαρτυρίες αντίχριστων, κάποια δημοσιογράφος δεν έχει τον Θεό της;;;;;; Γιατί θα είναι κακό αυτό;

- Καλό 3ήμερο να έχετε και ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή, μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.