Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και οι περισσότεροι θα έχετε στο μυαλό σας το αν θα καταφέρετε να σηκώσετε τον χαρταετό σας την Δευτέρα. Προτείνουμε να τον κρεμάσετε στο μπαλκόνι σας, ή στο ψηλότερο σημείο στην αυλή σας, αν έχετε αυλή. Σας το προτείνουμε γιατί δεν θέλουμε να πάτε κάπου με πολλούς άλλους και ο χαρταετός να γίνει η αιτία να βρεθείτε με ...κορονοϊό. Λίγη υπομονή ακόμη και θα δούμε φως και μάλιστα το Φως το Αληθινό, αφού θα κάνουμε Πάσχα.

- Την καλημέρα μας στον αγαπητό ραδιοφωνατζή ο οποίος απείλησε να μας σουβλίσει επειδή σχολιάζουμε το μένος που εκδηλώνει απέναντι σε κάποιους αυτοδιοικητικούς και επειδή κατηγορεί όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους της ενημέρωσης, λέγοντας πως τα "παίρνουν" και γι΄ αυτό δεν μιλάνε για θέματα που παρουσιάζει ο ίδιος.

- Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, συνέχισε τις απειλές σου και θα δούμε ποιος έχει ξεφύγει. Εμείς δεν στηρίζουμε κανέναν, γιατί δεν έχουμε τέτοιες συμφωνίες και γιατί δεν διαθέτουμε τέτοιες δυνάμεις ώστε να στηρίζουμε άλλους. Εμείς δεν είμαστε ούτε ανεξάρτητοι, ούτε ακομμάτιστοι, ούτε πληρωμένοι. Εμείς απλά έχουμε άποψη και αυτή στηρίζουμε. Δημοκρατία έχουμε και εκφράζουμε την άποψή μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και δεν σε συκοφαντήσαμε ποτέ και φυσικά δεν σε απειλήσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε, γιατί δεν το έχουμε ανάγκη.

- Ερωτήματα κάναμε και τα οποία δεν θα τα απαντήσεις ποτέ. Τι σε ενόχλησε λοιπόν;
Μήπως το ότι ο χορηγός σου ήταν ο βασικός προμηθευτής του Δήμου Χαλκιδέων, επί θητείας Παγώνη/Καθαροσπόρη; Μήπως το ότι ο πόλεμος εναντίον της Αλημπατέ και των ανεμογεννητριών, σου έφερε χορηγία από θυγατρική της εταιρείας που τις τοποθέτησε. Μήπως το ότι η εταιρεία χημικών στο Βαθύ από επικίνδυνη που ήταν, έγινε τελικά καλή και μετά από δύο φωτιές που είχε, πάλι δεν δημιούργησε πρόβλημα και λειτούργησαν τα μέσα προστασίας που διέθετε; Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε με παραδείγματα, γιατί θα κουράσουμε.

- Το κλείνουμε εδώ αγαπητέ ραδιοφωνατζή και να μην ξεχνάς. Έχουμε κάθε δικαίωμα να ασκούμε κριτική και να σχολιάζουμε και δεν θα ανεχθούμε απειλές. Να μάθεις να δέχεσαι σχόλια και κριτική, για να έχεις το δικαίωμα να κάνεις κι εσύ. 

- Καλή σου μέρα, καλό 3ήμερο, καλή Σαρακοστή και πάντα με υγεία, για σένα και την οικογένειά σου.