Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Τι έγινε κύριοι; Τελικά ποιος αμφισβήτησε τα όσα είχαμε γράψει εδώ και κάτι μήνες για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη; Είχαμε δίκιο ή άδικο; Επειδή πολλοί το αμφισβητήσατε πείτε μας κάτι τώρα. Βρείτε κάποια δικαιολογία και πείτε κάτι. Λίγες μέρες πριν κάποιος εξυγιαντής είπε πως για να είναι υποψήφιος ο Ζαγοράκης θα πρέπει να τον προτείνουν 8 ΕΠΣ!!! Θα βρεθούν;;; Εσείς κύριε τι λέτε; Τελικά θα έχει πλάκα να δούμε.... και την ΕΠΣ Εύβοιας να στηρίζει Ζαγοράκη.

- Το τι θα γίνει μετά τις εκλογές της ΕΠΟ φυσικά το ξέρει ο κ. Ζαγοράκης, αλλά θα το μάθουν και αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως θα μπορέσουν να μείνουν στην θέση τους και οι οποίοι άρχισαν να κατηγορούν τους άλλους εξυγιαντές, με τους οποίους μέχρι τώρα είχαν μια καλή συνεργασία, αφού ήταν από αυτούς που κατηγόρησαν και έστησαν κατηγορούμενους, για να τους βάλουν στην άκρη και να διασύρουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και να το οδηγήσουν στον πάτο.

- Όλοι αυτοί είναι πλέον για γέλια και για κλάματα. Εμείς απλά τους χαρακτηρίζουμε φοβισμένα ανθρωπάκια, τα οποία δεν ξέρουν τι να κάνουν και τι να πούνε. Αλλάζουν όλα στο ποδόσφαιρο και θα το διαπιστώσουν ΟΛΟΙ.

- Πρώτα το Διαιτητικό της ΕΠΟ, αλλά και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πιάνουν δουλειά και θα ξεσκονίσουν πολλές υποθέσεις, πολλές καταγγελίες, πολλές αναφορές, όχι μόνο για την ΕΠΟ, αλλά και για ΕΠΣ υποθέσεις των οποίων κάλυπταν οι εξυγιαντές.

- Από το περιβάλλον Αυγενάκη κυκλοφόρησε πως θα ελέγχουν κάθε καταγγελία, απ΄ όπου κι αν προέρχεται και όχι μόνο όταν ο καταγγέλλων έχει έννομο συμφέρον.