Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Να προσέχετε την υγεία σας και φυσικά να προσέχετε τα παιδιά σας, αφού δυστυχώς οι κίνδυνοι είναι πολλοί.
Χαλαρώστε σήμερα, ανάψτε ένα κεράκι στον Ιερό Ναό της γειτονιάς σας και προσευχηθείτε ώστε η Παναγιά μας, να έχει καλά όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τα παιδιά.
Τα αρρωστημένα μυαλά που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, είναι πολλά και τα περισσότερα είναι αυτά τα οποία έχουν μάθει να έχουν ως κτήμα τους μια γυναίκα και όταν αυτή αποφασίζει να φύγει από ....κοντά τους, να καταλήγουν σε δολοφονίες, γιατί γι΄ αυτούς ισχύει το ή με μένα ή με κανέναν.

- Φυσικά υπάρχουν και γυναίκες με αρρωστημένα μυαλά και οι οποίες επίσης καταλήγουν να σκοτώνουν για το πάθος τους. Ας φροντίσουμε λοιπόν ΟΛΟΙ να περάσουμε τα μηνύματα στα παιδιά μας. ΠΡΟΣΟΧΗ. Καλές οι όποιες προσωπικές σχέσεις, αλλά να μην μας τυφλώνει ο έρωτας, να μην περνάμε σε επίπεδο καψούρας, να μιλάμε με φίλους και να λέμε τα προβλήματά μας και να φεύγουμε την ώρα που πρέπει.

- Ένα νέο φρούτο της εποχής, είναι κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες, οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να ξεγελάσουν συνανθρώπους τους, ως δήθεν εθελοντές, ως δήθεν οικολόγοι, ως δήθεν πονόψυχοι και άλλα σχετικά, με στόχο να έχουν κάποιο ρόλο και να έχουν λίγα λεπτά δημοσιότητας και αύριο μεθαύριο να τους δούμε σε κάποιο ψηφοδέλτιο.

- Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πως είναι ευκολότερο να παριστάνεις τον επαναστάτη, να μηδενίζεις τους πάντες και τα πάντα και να μιλάς για την τελειότητα, παρά το να σέβεσαι τους νόμους κα τους κανόνες. Είναι καλό το να κάνεις αγώνες για να μην μπούνε ανεμογεννήτριες στο δάσος, αλλά είναι ακόμη χειρότερο το να χτίζεις παράνομα στο δάσος. Είναι καλό να θέλεις καθαρή θάλασσα  και να παλεύεις για να λειτουργεί κανονικά ένας βιολογικός, αλλά είναι ότι χειρότερο να μην έχεις στεγανό βόθρο και τα δικά σου λύματα να μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα.

- Σήμερα έχουμε αγώνες Κυπέλλου και υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια στα γήπεδα της Εύβοιας. Δυστυχώς δεν υπάρχει σε όλα τα γήπεδα η τήρηση του πρωτοκόλλου και ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Δεν θα γράψουμε σήμερα περισσότερα, αλλά ισχύει κι εδώ αυτό που λέει ο λαός. "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι".