Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Χτυπήστε τις ουσίες

 - Τελικά όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέπεις χρήστες ναρκωτικών, βλέπεις βαποράκια, βλέπεις πως ακόμη και στο περίπτερο της γειτονιάς σου, μπορεί να βρεις αυτό που θέλεις.
Καθημερινά έχουμε συλλήψεις ανθρώπων οι οποίοι διακινούν ναρκωτικά, αλλά τίποτα δεν σταματάει, αφού την επομένη όποιοι κι αν είναι θα είναι και πάλι στην πιάτσα και το γιατί το ξέρουμε όλοι.
Υπάρχει κάλυψη. Κάποιοι φροντίζουν..... να τους παρέχουν κάλυψη και φυσικά με το αζημίωτο.
Είναι τραγικό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Η μεγαλύτερη βιομηχανία είναι η βιομηχανία των ναρκωτικών και σ΄ αυτή την βιομηχανία υπάρχουν πολλοί "εργαζόμενοι" οι οποίοι δεν θέλουν ούτε ένσημα, ούτε καλές συνθήκες εργασίας. Κάποιοι θέλουν λεφτά, κάποιοι θέλουν την δόση τους και κάποιοι άλλοι την μεγάλη ζωή.
Τι σχέση έχουν όμως οι άλλοι με αυτά τα κυκλώματα.
Δεν γνωρίζουν πως φέρνουν τον θάνατο και τον πόνο στα σπίτια όλων μας.
Ακούμε καθημερινά για πολλά προγράμματα, αλλά ποτέ δεν ακούσαμε για ένα πρόγραμμα με το οποίο θα κλείσουμε τη πόρτα στους εμπόρους του θανάτου.
Τελικά τους φοβόμαστε ή τους χρειαζόμαστε;
Γιατί ας πούμε ο Δήμος δεν φροντίζει ώστε να εξασφαλίσει χρήματα και να συνεργαστεί με την δίωξη ναρκωτικών, ώστε να σωθούν τα παιδιά των δημοτών;
Ανοίγουμε αυτό το θέμα και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την δημοτική αρχή να φροντίσει να χτυπήσει τα κυκλώματα που σπέρνουν τον θάνατο.