Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Επιτρέψτε μας να στείλουμε τις ευχές μας στον Δημήτρη Γατόπουλο και να του ευχηθούμε περαστικά. Ο Δημήτρης μεταφέρθηκε και πάλι σε νοσοκομείο των Αθηνών αφού υπήρξε μια επιδείνωση της κατάστασής του.
Δημήτρη κουράγιο και δύναμη κα ευχόμαστε όλα να ....πάνε καλά.
Να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που ρωτάνε για σένα και στέλνουν τις ευχές τους.

- Χρήστο μπορεί να λες τα όσα λες, αλλά να ξέρεις πως εμείς με κάποιους δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να είμαστε στην ίδια πολιτική πλευρά. Δεν θα τους βοηθήσουμε με την ψήφο μας ΠΟΤΕ. Μην λες λοιπόν κάποια πράγματα, ούτε για υποψήφιους δημάρχους, ούτε για υποψήφιους Περιφερειάρχες. Εμείς δεν είμαστε κωλοτούμπες. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για τις πρακτικές που ακολουθούν άλλοι, ούτε έχουν κάποια υποχρέωση να μας ακούσουν.

- Εμείς ψηφίσαμε και γράψαμε και μια καλή κουβέντα, για ανθρώπους που εκτιμούμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το τι λένε αυτοί, το ποιους ακούνε, ακόμη ακόμη κι αν μας βρίζουν όπως λες, δικό τους το πρόβλημα. Εμείς θα τους κρίνουμε για τα όσα θα έχουν κάνει και τα όσα δεν θα κάνουν και όχι αν ήταν καλοί μαζί μας ή όχι. Χρήστο να ξέρεις πως στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Δεν κατηγορούμε κανέναν και δεν θα ζητήσουμε εξηγήσεις από κανέναν. Πήραμε την απόφαση να μην ζητήσουμε καμιά εξήγηση από κανέναν, γιατί έπρεπε να μας ξέρουν καλά και να μην αμφισβητήσουν την σταθερότητά μας στις απόψεις μας.

- Τώρα δεν έχουμε εκλογές. Τώρα πρέπει να πιέσουμε ώστε να γίνουν έργα. Θα είμαστε δίπλα στην δημοτική και στην Περιφερειακή αρχή, ώστε τον Οκτώβριο του 2023 να κριθούν για το έργο τους.

- Και κάτι τελευταίο Χρήστο. Στις εκλογές του 2023, θα δούμε πόσες από τις κυρίες και πόσοι από τους κυρίους, που σήμερα έχουν ως μαξιλάρι την δημοτική αρχή, θα μείνουν εκεί και θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιο.