Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

....συνεχίζουμε


 - Συνεχίζουμε την δουλειά μας και φυσικά χωρίς να μασάμε από απειλές και συκοφαντίες. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους πάντα όχι μόνο τα τομάρια που απειλούν, αλλά και αυτοί που τους στηρίζουν και τους καλύπτουν, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.
Θα επαναλάβουμε κι αυτό που λέμε πάντα. Υπάρχει και Θεός.
Όσο για τα τομάρια που είναι πίσω από τα απειλητικά μηνύματα, όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι και σιγά σιγά με τα όσα γράφουμε θα τους γνωρίσουν και αυτοί που μέχρι τώρα δεν πήραν μυρωδιά.
Εμείς είμαστε σταθερά εδώ σχεδόν 13 χρόνια αγκαλιά με το apopsignomi και δεν είμαστε γυρολόγοι. Το κυριότερο δεν είμαστε διπρόσωποι για να λέμε άλλα... στον έναν και άλλα στον άλλον για να εξασφαλίζουμε το μηνιάτικο.
Εμάς δεν μπορεί να μας χρησιμοποιήσει κανείς για να βλάψει άλλους.
Δημόσια γράφουμε την άποψή μας και σε όποιον αρέσει.
Με πισώπλατα μαχαιρώματα και με χτυπήματα κάτω από την μέση τα τομάρια αυτά δεν θα πετύχουν τίποτα.
Εμείς 13 χρόνια δουλεύουμε για το apopsignomi και το πάμε καλά. Ας μας πουν κι αυτά τα τομάρια από που πέρασαν 13 χρόνια τώρα και τι άφησαν πίσω τους όταν έφυγαν.
Δεν είναι κακό λοιπόν, αν δεν τολμούν να το κάνουν οι ίδιοι, να αποφασίσουμε εμείς να τους κάνουμε ένα αφιέρωμα με την πορεία τους.
Δεν πιστεύουμε πως δεν θα το θελήσουν.
Τα ψέματα τελείωσαν και να ξέρουν πως αρχίσαμε να μιλάμε κι εμείς γι΄ αυτούς, γιατί κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Είχαν τον χρόνο να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη. Αν επιλέξουν τον άλλον δρόμο, εμείς δεν θα τους απειλήσουμε με μηνύματα τις οικογένειές τους όπως έκαναν οι ίδιοι.
Θα προβάλλουμε τα κατορθώματά τους με στοιχεία κα μαρτυρίες και όχι με αβάσιμες κατηγορίες.
Θα τους βγάλουμε την μάσκα του καλού ανθρώπου, του έντιμου παράγοντα κλπ.
Καλή σας μέρα.