Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

....σουτάκια

 - Λοιπόν τι λέγαμε; Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι υποχρεωμένος να κοιτάζει πάντα ψηλά και φυσικά να διεκδικεί τίτλους και ανόδους.
Τώρα τα έχει όλα ή αν θέλετε σχεδόν όλα.  Το δίδυμο Κατσινόπουλου - Ντόβολη μπορεί να βάλει στόχους και να τους πετύχει και μάλιστα τώρα που οι φίλαθλοι της περιοχής δείχνουν να είναι κοντά στην ομάδα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και θα δούμε.... αυτές τις μέρες, τις προθέσεις της ομάδας.

- Τελικά εκεί στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ από την μια στιγμή στην άλλη, αλλάζουν τα πάντα. Φύγουν κι έρχονται προπονητές, μπαίνουν και βγαίνουν στην διοίκηση πρόσωπα, αλλάζουν τα πρόσωπα σε διάφορα πόστα κλπ. Φαίνεται πως αυτό είναι το νέο μοντέλο διοίκησης. 

- Την καλησπέρα μας στον κ. Βουλέρη ο οποίος επέστρεψε στην διοίκηση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ενώ είχε παραιτηθεί πριν λίγο καιρό!!! Χαρήκαμε για να λέμε την αλήθεια, αλλά πληροφορίες λένε πως κάποιοι δεν το χάρηκαν και μάλιστα όταν πληροφορήθηκαν πως αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού!!!!! 

- Τον Βασίλη τον Καρλατήρα τον σεβόμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα στηρίζουμε κάποια πράγματα που άλλοι με τον τρόπο τους του επέβαλλαν. Μακάρι να δικαιωθούν οι επιλογές τους, αλλά εμείς έχουμε άλλη άποψη.