Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος αντέχει τα λόγια του καθενός και δεν έχει καμιά υποχρέωση να μην γράψει γι΄ αυτούς που κάνουν αυτά που ακριβώς έκαναν άλλοι, όπως έλεγαν.
Θα τρίβουμε λένε τα μάτια μας, όταν θα δούμε το νέο site της ΕΠΣ Εύβοιας!!!!
Κύριε Ρέτσα το περιμένουμε εδώ και χρόνια, αλλά δεν πάθαμε κάτι και δεν θα πάθουμε τώρα. Φυσικά και δεν θα τρίβουμε τα μάτια μας όταν το δούμε, όπως δεν τα τρίψαμε με τα όσα έχουμε δει να κάνετε από την ώρα που κάνατε όσα κάνατε εναντίον του "φίλου σας"  του κ. Παπακωνσταντίνου.
Λοιπόν πέρασε πάρα πολύς καιρός.... από τότε που χαρακτηρίσατε αναξιόπιστο τον κύριο που είχε αναλάβει την κατασκευή του νέου site της Ένωσης.  
Πέρασε όμως και πάρα πολύς καιρός από τότε που είπατε πως το αναθέσατε σε άλλον να το κάνει και δεν έχουμε δει τίποτα.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο που ανέλαβαν την κατασκευή νέου site;
Ο ένας είναι από τα Ψαχνά και θα έπαιρνε κάποια χρήματα, γιατί ο τζάμπας πέθανε και ο άλλος είναι από την Αρτάκη και φυσικά επειδή είναι παράγοντας, μπορεί να δεχθεί να δουλέψει με ανταποδοτικά.
Ούτε αυτό είναι κακό. Η ουσία πάντως δεν αλλάζει. Περιμένουμε περισσότερο από 2 χρόνια να δούμε το νέο site και ενώ τον Ιούλιο απευθυνόμενος στους παράγοντες των ομάδων οι οποίοι ήταν στην Γενική Συνέλευση, τους παρουσιάσατε το νέο site και τους είπατε πως "θα είναι στον αέρα" σε λίγες μέρες!!
Πέρασαν μήνες και δεν είδαν τίποτα.
Ποιος λοιπόν είναι αναξιόπιστος;
Ποιος είπε ψέματα;
Ποιος είναι υπεύθυνος για την εγκατάλειψη του παλιού site της ΕΠΣΕ;
Λένε πως δεν πληρώθηκε ο κατασκευαστής και γι΄ αυτό δεν σας το παραδίδει!!!!
Λένε πως η καθυστέρηση έχει να κάνει με το ότι τον εκθέσατε με αυτά που είπατε στην Γενική Συνέλευση και ήταν η αιτία να γράψει ο κ. Στούπας τα όσα έγραψε.
Λένε πως κάποιες ακόμη υποχρεώσεις θα πρέπει να βγάλετε και θα σας παραδώσουν το site.
Κύριε Ρέτσα, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό, αλλά όπως κι αν το κάνουμε θα γίνει με μεγάλη καθυστέρηση  και πως μπορεί ο Αρτακιανός να είναι το ίδιο αναξιόπιστος με τον Ψαχνιώτη.
Αλήθεια εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη;
Εσείς είσθε αξιόπιστος και ότι λέτε το κάνετε;
Μια ερώτηση κάνουμε και δεν θα περιμένουμε απάντηση.
...να ξέρετε πάντως πως σύντομα θα περάσουμε στην επόμενη, για άλλο θέμα και θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.