Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

....σουτάκια

 -  Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στον Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ αφού την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν πως με το να βραβεύουν ανθρώπους για να λένε πως κάτι έχουν προσφέρει, δεν βγαίνει τίποτα.
Επειδή εμείς γράφουμε ονόματα θα γράψουμε πως αξίζουν πολλά βραβεία και τιμητικές πλακέτες στον επιχειρηματία κύριο Χρυσό, αφού εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει οικονομικά την ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε την βράβευση και τα ευχαριστώ προς τον κύριο Ρέτσα.
Κύριε Βαγιάννη στο τέλος του πρωταθλήματος θα σας βραβεύσουμε κι εμείς για τα πολλά συγχαρητήρια προς..... τον κύριο Ρέτσα και του κυρίου Ρέτσα προς εσάς. Έχετε αμοιβαία αισθήματα ο ένας προς τον άλλον και κάποια στιγμή θα δούμε το γιατί. Μακάρι να είναι τα πράγματα όπως εσείς λέτε και να μην χρειασθεί να βγάλετε ανακοινώσεις μετά από αγώνες.

- Κάτι είπε ο πρόεδρος της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, για το αν φταίει ο δήμαρχος ή κάποιοι άλλοι και πως αν μιλήσει θα έχουμε κι εγώ δεν ξέρω τι!!!
Κύριε Θεοδοσίου, να είσθε καλά, αλλά έχετε μιλήσει στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξεχνάτε τι είπατε για τον δήμαρχο και τι για τους άλλους.

- Τώρα κύριε Θεοδοσίου είναι αργά. Ο καθένας έχει τη δική του πορεία και όλοι ξέρουμε την πορεία του ΗΡΑΚΛΗ και με ποιους τη έκανε.

- Περιμένουμε πως και πως κάποιες ειδήσεις από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, για να διαπιτώσουμε το αν η ομάδα θα ξεκινήσει μια πορεία προς την κορυφή. Η παρουσία Κατσινόπουλου - Ντόβολη, αυτό σηματοδοτεί, αλλά ας περιμένουμε.