Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

...σουτάκια

 - Αγώνες κυπέλλου Εύβοιας σήμερα και μόνο στην Νότια Εύβοια δεν έχουμε κάποιον αγώνα. Έχουμε 2 αγώνες προς τον Βορρά και 2 στην Κεντρική Εύβοια.
Οι αγώνες είναι νοκ άουτ, εκτός κι αν μέχρι την ώρα που θ΄ αρχίσουν οι αγώνες, η ΕΠΣΕ αλλάξει πάλι την προκήρυξη, γιατί τα έχουμε δει όλα. Αλήθεια τι έγινε με την υπόθεση που είχε να κάνει με την ομάδα ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ και το ερώτημα προς την ΕΠΟ;;;;
15:30 ΕΝ  ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ ...
ΓΗΠΕΔΟ: Ιστιαίας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΟΓΚΑΣ ΜΑΡ. - ΣΕΡΡΑΣ ΠΑΝ. - ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚ.
Φαβορι η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ αλλά ποτέ μη λες ποτέ, γιατί ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ    μπορεί να μην παίζει τελικά στην Α΄ Κατηγορία, αλλά το παλεύει γενικώς....

- 15:30  ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 
ΓΗΠΕΔΟ: Προκοπίου Νέο 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘ. - ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤ. - ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΑΝΤ.
Θα προσπαθήσουν και ο δύο ομάδες και θα δούμε ποια από τις δύο θέλει περισσότερο την πρόκριση. Το μυαλό πάντως και των δύο είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα και όχι στο κύπελλο.

- 15:30 ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 
ΓΗΠΕΔΟ: Τριάδας 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡ. - ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡ. - ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤ.
Θα πέσουν κορμιά στην Τριάδα, αλλά ούτε που περνάει από το μυαλό μας να κάνουμε πρόβλεψη, γιατί σ΄ αυτόν τον αγώνα μπορεί να παίξουν ρόλο, αστάθμητοι παράγοντες. Ευχόμαστε να γίνει καλό παιχνίδι και να το απολαύσουν όλοι.

15:30 ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ -ΑΟ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 
ΓΗΠΕΔΟ: Αλεξάνδρου 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣ. - ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝ. - ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡ.
Λένε πως φαβορί είναι η ομάδα των Αλατσάτων, αλλά αυτό πρέπει και ν΄ αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ μαζεύτηκε τελευταία στιγμή, ενώ τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ ξεκίνησαν πολύ πριν τηνπροετοιμασία.