Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, 
Μπροστά στην ακρίβεια που μας μαστίζει, τις εξελίξεις στα εργασιακά που ακουμπούν άμεσα το μεροκάματο, την ασφάλιση, τα  ωράρια και τις συνθήκες εργασίας στους χώρους δουλειάς, την καταστολή και την περιστολή των λαϊκών μας κοινωνικών δικαιωμάτων, μπροστά στην επέλαση του 4ου κύματος πανδημίας και τους απαράδεκτους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά επιταγή της εργοδοσίας! 
Παίρνουμε θέση στον αγώνα 
Την Τετάρτη 27 Οκτώβρη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, στις 16.00, σε περιμένουμε στη γενική συνέλευση του συνδικάτου μας και στις εκλογές για.... ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής!
Εκεί θα συζητήσουμε για τις εξελίξεις, θα ανταλλάξουμε σκέψεις, θα συντονίσουμε τα βήματά μας στον κλάδο! Με άμεσες και ζωντανές διαδικασίες. 
Εκεί θα ψηφίσουμε με μυστική ψηφοφορία, παρουσία δικαστικού και για την εφορευτική επιτροπή που θα οδηγήσει το συνδικάτο μας σε εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ και αντιπροσώπων προς τα δευτεροβάθμια όργανα. 
Εκεί μπορούν να έρθουν και νέοι συνάδελφοι, να δώσουν αιτήσεις για το συνδικάτο τους, να κάνουμε πράξη το σύνθημά μας: 
Κανένας μόνος! Όλοι στον αγώνα! Όλοι στο συνδικάτο! 
Για συναδέλφους που μπορεί να μην προλάβουν λόγω βάρδιας να παραβρεθούν στη συνέλευση, οι εκλογές για ανάδειξη εφορευτικής θα διαρκέσουν από τις 16.30 ως τις 19.30 
Σύσκεψη – ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί και στο Αλιβέρι, στις 4/11 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι.