Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

....για το καλό σας

 
- Πες πες κάτι θα μείνει τελικά. Αυτό συμβαίνει και με την ΕΠΣ Εύβοιας, αφού μόλις γράφουμε κάτι, ακολουθούν ανακοινώσεις. Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 6 ανακοινώσεις διαβάσαμε χθες 21/10/2021 και μεταξύ αυτών είχαμε και την ανακοίνωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομών!!!! Αλήθεια δεν θα έπρεπε να... προηγηθεί η ανακοίνωση για το ποιες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή;
Δεν έπρεπε να τροποποιηθεί η προκήρυξη των πρωταθλημάτων;
Τα γράφουμε αυτά γιατί ο κ. Ρέτσας λέει συνεχώς πως τηρεί την νομιμότητα και πως έχει φροντίσει ώστε η οργάνωση και η λειτουργία της ΕΠΣΕ να τηρεί τους κανόνες, τις προκηρύξεις κλπ.
Τι λέει λοιπόν η προκήρυξη, την οποία εκ των υστέρων θα τρέξει να τροποποιήσει ο κ. Ρέτσας; Θα το κάνει, γιατί απλά μπορεί α βρεθεί κάποιος και να καταγγείλει την διαδικασία. Κύριε Ρέτσα, δεν είναι ντροπή πριν πάτε σήμερα στην κλήρωση να ρίξετε μια ακόμη τροποποίηση.
Ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Κατσαντώνης και τα μέλη της κύριοι Καλυβίτης και Τσεκούρας ξέρουν κάτι ή τυπικά είναι μέλη; Να μην βιαστούν πάντως, γιατί θα γράψουμε κι άλλα που προφανώς δεν τα γνωρίζουν.
Διαβάστε τι λέει το σημείωμα που συνόδευσε την προκήρυξη και θα καταλάβετε.




ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ