Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ξεκινώντας να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές, αφού χθες η κόρη μας είχε την ονομαστική της γιορτή. Πάμε τώρα παρακάτω και να πούμε πως χθες είχαμε και αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας.  Ίδρωσε και χρειάστηκε να πάει στην παράταση η ΔΡΟΣΙΑ, για να αποκλείσει τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και μάλιστα με το Αγγλικό σκορ 4 - 5....
Μεγάλη νίκη πρόκριση της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ μέσα ...στο Προκόπι με 1 - 3, δύσκολα προκρίθηκαν τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ που κέρδισαν στην παράταση με 2 - 1 τον ΜΙΑΟΥΛΗ Φύλλων και προκρίθηκε και η ΕΝ.  ΙΣΤΙΑΙΑΣ που κέρδισε με 2 - 0 τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ.

- Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να συμφωνούμε με το ποιον θα ψηφίσουμε στις όποιες εκλογές. Είναι όμως τραγικό το ΚΙΝΑΛ να επιστρέφει στο παρελθόν με την υποψηφιότητα του Γιωργάκη.  Ο Γιωργάκης ο οποίος διέλυσε ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ και ίδρυσε νέο κόμμα, θέλει τώρα να γίνει και πρόεδρος του κόμματος το οποίο άλλοι κράτησαν ζωντανό!!!! Αν τον ψηφίσουν, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.

- Την Κυριακή τα μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα ψηφίσουμε  για τους ανθρώπους που θέλουμε να διοικήσουν το κόμμα σε επίπεδο νομού και τοπικά, αλλά και για συνέδρους. Την άποψή μας την έχουμε γράψει και δεν κρυβόμαστε. Σεβόμαστε τις απόψεις όλων, αλλά όχι αυτών που συκοφαντούν τους υποψηφίους που δεν είναι στις δικές τους επιλογές. Αυτό είναι απαράδεκτο. Είμαστε όλοι Νεοδημοκράτες και τα όργανα του κόμματος είναι αυτά που κρίνουν, αν κάποιος μπορεί να είναι υποψήφιος. Να αναδείξουμε τα θετικά του υποψηφίου που επιλέξαμε να ψηφίσουμε και όχι να συκοφαντούμε τους άλλους υποψηφίους.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων η δήμαρχος κυρία Βάκα διοικεί έχοντας την πλειοψηφία σε όλα τα επίπεδα και μπράβο της που ένωσε δυνάμεις. Τώρα όμως πρέπει η δημοτική αρχή να κινηθεί γρήγορα και οργανωμένα. Τελείωσαν οι εργασίες στο Κλειστό του Βασιλικού και δόθηκε σε χρήση. Δεν άρχισαν όμως οι εργασίες στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βασιλικού και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Δεν άρχισε το έργο ασφαλτόστρωσης των κάθετων προς την παραλία δρόμων στο Λευκαντί, ενώ ξέραμε πως τον Σεπτέμβριο θα άρχιζαν.

- Είχαμε γράψει για τα καλάμια που είχαν κλείσει έναν δρόμο και ήρθαν και τα έκοψαν, αλλά δεν θέλει και πολύ μυαλό για να τα πάρουν από την άκρη του δρόμου που τα άφησαν.

- Πολλά τα προβλήματα στο Γυμνάσιο Βασιλικού κι αν δεν παρέμβουν αποφασιστικά να δώσουν λύσεις, θα ανεβάσουμε τους τόνους. Χτυπάμε το καμπανάκι και προς αυτούς που ζητάνε από τους γονείς να βάλουν το χέρι στην τσέπη, για να λύσουν προβλήματα. Κυρίες και κύριοι, αφήστε τα παιχνιδάκια αυτά, γιατί πρέπει να ξέρετε πως ο κάθε δημότης, ο κάθε πολίτης πληρώνει στο κράτος και στον δήμο και δική τους δουλειά είναι να φροντίζουν τα σχολεία.