Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Μας χαρίζουν γέλιο

 - Μπορεί να λένε κάποιοι πως γράφουμε κακίες για την ΕΠΣΕ, επειδή έχουμε θέμα με τον κύριο Ρέτσα (και έχουμε), αλλά δεν λένε κάτι γι΄ αυτούς που γράφουν μαλακίες και δίνουν δικαιώματα.
Όταν ένας επίσημος φορέας βγάζει μια ανακοίνωση και ενημερώνει για κάτι, δεν μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να κάνει το αντίθετο.
Δεν μπορεί στις 12 Οκτωβρίου να δηλώνεις πως οι αγώνες της Γ΄ Κατηγορίας θα διεξάγονται Κυριακή πρωί και στις 15 Οκτωβρίου να ορίζεις αγώνα της Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Σάββατο. Δεν γράφουμε.... εμείς μαλακίες, αλλά άλλοι.

ΕΠΣΕ 12/10
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος σας ενημερώνει ότι για την ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων και λόγω μη επαρκούς αριθμού διαιτητών ο ορισμός των αγώνων που διεξάγονται σε κοντινή απόσταση θα ορίζονται ως επί το πλείστον ημέρα Σάββατο , ενώ οι μακρινοί αγώνες ημέρα Κυριακή.
Οι αγώνες της Γ΄κατηγορίας θα διεξάγονται Κυριακή πρωί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣΕ 15/10
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α,Β,Γ, κατηγορίας 23-24/10/2021
15-10-21
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10/21 16:00 ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΥΣΗΣ

*Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, εμείς δεν έχουμε λόγο να μην γίνουν αγώνες Γ'  κατηγορίας Σάββατο, αλλά εσείς είπατε πως θα γίνονται Κυριακή. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θα ήθελαν να παίξουν Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα.
Την επόμενη αγωνιστική, έχετε ορίσει αγώνα Γ΄ Κατηγορίας Κυριακή στις 15:15 και όλως τυχαία είναι μεταξύ δύο ομάδων του Νότου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10/21 15:15 ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ - ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ - ΚΡΙΕΖΩΝ

Αλήθεια δεν θα έπρεπε να παίξουν τέτοια ώρα και οι ομάδες
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10/21 11:30 ΑΟ ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΑΘΛ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ -ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ;
Η ΕΡΕΤΡΙΑ θα πρέπει να ξεκινήσει από τις 08:00 ώστε να είναι στο γήπεδο στην ώρα της, αφού είναι τουλάχιστον μια ώρα διαδρομή και θα πρέπει να είναι εκεί και πολύ νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα. Ούτε κεράκι στην εκκλησία δεν θα μπορέσουν ν΄ ανάψουν τα παιδιά.
Η αλήθεια λοιπόν είναι πως υπάρχουν πάντα οι αδυναμίες και γι΄ αυτό θα υπάρχουν εξυπηρετήσεις.