Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ψηφίζουμε την Κυριακή

 - Την Κυριακή τα μέλη του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πάμε στην κάλπη και ψηφίζουμε τα πρόσωπα που τοπικά θα διοικήσουν το κόμμα.
Οι υποψηφιότητες είναι γνωστές και δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε από ανθρώπους που καμιά σχέση δεν έχουν με το κόμμα και απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα.
Κανένα λόγο δεν έχουν και φυσικά δεν μπορούν να κάνουν υποδείξεις, αυτοί οι οποίοι δεν είναι μέλη και έχουν κατηγορήσει το κόμμα.
Ακούσθηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες και τελικά έκαναν λάθος και έχουν εκτεθεί, αυτοί που βιάστηκαν να πούνε πολλά, γιατί απλά ήθελαν να κάνουν... θόρυβο.
Θέλουμε να συγχαρούμε τον μέχρι τώρα πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ, για το μήνυμα που έστειλε στις 5 Οκτωβρίου 2021.
Διαβάστε το.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων, με κάλυψη των ψηφοδελτίων όλων των ΔΗΜΤΟ της Εύβοιας, όπως επίσης της ΝΟΔΕ και των συνέδρων με αντίστοιχες υποψηφιότητες, θα ήθελα κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή και ιδιαίτερα τον αν. πρόεδρό της και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, Christos Tsokanis, για την εξαιρετική δουλειά που έγινε στην πρώτη αυτή φάση των εσωκομματικών διαδικασιών και τον ιδιαίτερο ζήλο, την προθυμία και την επιμέλεια που επέδειξε.
Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους για τη διάθεσή τους να συμμετέχουν ενεργά στα κομματικά όργανα της ΝΔ στην Εύβοια και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα και καλή επιτυχία. 
Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά σημειώνω ιδιαίτερα την πολυπληθή και ενθουσιώδη συμμετοχή μελών της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας στο ψηφοδέλτιο των υποψήφιων Συνέδρων, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμηθεί από τα μέλη του κόμματος, καθώς η δυναμική συμμετοχή και έκφραση της νεολαίας μας αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της παράταξης και της νομαρχιακής μας οργάνωσης.
Καλώ όλα τα μέλη μας να ανανεώσουν/εκδώσουν τις κάρτες μέλους ΝΔ μέχρι την 15η Οκτωβρίου, ώστε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 24η του ίδιου μηνός, για την εξασφάλιση της συνέχειας μιας οργάνωσης δυνατής, παρεμβατικής και αποτελεσματικής.
Τέλος, με τη σκέψη πάντα στη δοκιμαζόμενη Βόρεια Εύβοια, ενημερώνω ότι έχω ξεκινήσει τη διαδικασία μετεγγραφής μου στη ΔΗΜΤΟ Ιστιαίας-Αιδηψού, ώστε να ψηφίσω εκεί στις εσωκομματικές εκλογές, ως ελάχιστη συμβολική κίνηση στήριξης της τοπικής οργάνωσης της περιοχής. 

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ευβοίας

Τα μέλη θα πρέπει πραγματικά να ψηφίσουν τα νέα παιδιά, γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να κανουν λίγο χώρο κι αυτοί που επί χρόνια έχουν καθίσει στις καρέκλες και δεν λένε να σηκωθούν. Οι βουλευτές, οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, θα πρέπει να σταματήσουν "το σπρώξιμο" κάποιων προσώπων.

Ευχόμαστε στα νέα παιδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στους ψηφοφόρους / μέλη τους καλούμε να ψηφίσουν νέα πρόσωπα.